Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

J92i91r77k46a 68S40i12m95a

8. 4. 2014 22:44

Pane Ziegler, většinou s Vámi souhlasím, ale tady jste asi trocha vedle. Tato pani kadeřnice zcela evidentně nedarovala svůj milion z lásky k ODS, neřknuli k pravici. Tady byli zcela jiné pohnutky...

1 0
možnosti
KS

Je Ziegler opravdu tak naivní a hloupý, že mu na tom daru mladé kadeřnice nepřijde nic divného? Nebo jako publicista (který ale kromě svých blábolů na Idnes nikde jinde nepublikuje) prostě píše v žoldu ODS? ;-)

4 0
možnosti
MS

Tentokrát s vámi nesouhlasím. Není přece možné, aby někdo sponzoroval politickou stranu penězi, jejichž legální původ nemůže doložit. Jistě nebude nikdo zpochybňovat původ peněz u mediálně známého miliardáře, ale v případě kadeřnice, o níž se její vlastní matka vyjadřuje, že je "hodně hezká na to, aby byla v balíku :-P", by to asi bylo na místě. Jinak by se taky mohly šířit zvěsti, že ODS podporují k...y a zloději.

1 0
možnosti
TB

Jistě vydělat si je může, ale když je chce dát pravicové straně, proč je dává ODS?

Co je na ní pravicového?V

1 0
možnosti
TB

A pokud si ta paní vydělá tolik, že dát dat milion korun pro ní není problém, mohla ukázat daňové přiznání za uplynulé roky.

Určitě to nebude ta z kadeřnic, která bere peníze rna ruku a nedaní je, to by nebylo správně pravicové a čestné.:-PV

1 0
možnosti
JV

Souhlasím, že pokud si ODS byla jistá "čistotou" sponzorského daru, neměla ho dárkyni vracet, ale mediálně zviditelnit "čistotu" onoho daru, což by neměl být problém.

Chápu vaše rozhořčení, autore, ale osobně financování všech politických stran v ČR vnímám jako velmi problematické. Není mi ale jasné, proč politické strany, které se tolik hrdlí o transparentnost využití prostředků předávaných církvím a náboženským společnostem v rámci zákona o "církevních restitucích", nejdou příkladem a neprosadí v parlamentu povinnost transparentních účtů politických stran, včetně úspornějšího financování politických stran z veřejných peněz.

Stejně jako nechci financovat ze svých daní všechny církve, ale jen tu, pro kterou se případně rozhodnu a přispěji jí darem, tak nechci financovat politické strany! ;-€

1 0
možnosti
ZH

Pak se divíte, že ODS jde do kopru? Pokuď sami věříte takovýmhle blábolům o milionových darech od kadeřnic na mateřské, co bydlí na chatě, jak máme my věřit, že jste schopný se postarat o stát? To nás fakt máte za totální idioty?

7 0
možnosti
DP

D59a30d81a37k 73P69e70t57r

8. 4. 2014 5:47

Čecháčkovská závist? Ne, jen další hmatatelný důkaz o morální bídě ODS.

5 0
možnosti
RO

No tady jde o to. Kdyby si vydělala 30k čistýho měsíčně a přitom nejedla a neměla výdaje, tak by si našetřila 1 440 000. Už vidím, jak 2/3 příjmů za 4 roky dá politické straně. 

A když to budeme brát rozumně, tak kadeřnice, který je 22 asi těžko bude mít takovou klientelu aby si vydělala 30k čistýho. Myslím že za 20k hrubýho by byla ráda. Ale předpokládejme že si vydělá 20k čistýho. Z toho když bude šetřit, tak dá jen za jídlo 3k. Takže jsme za 17k. Připočítejme nečekané náklady 1k. Což nám dělá 16k. Takže za ty 4 roky co může podnikat jako kadeřnice si mohla ušetřit tak 768 000,-. 

Tedy není to tím, že bychom někomu záviděli. Jen nám přijde divný, že někdo, kdo si pravděpodobně 1M mohl těžko ušetřit, a když tak se musel hodně snažit. Daruje tuto sumu politické straně. 

Takže zde my "závistivci" spekulujeme, kde tyto peníze mohla vzít. A dostáváme se k názoru, že asi nebyly její, ale pouze je přefiltrovala:)

7 0
možnosti
Foto

Příroděžel ODS jen potvrzuje, že je nepoučitelná a zřejmě i nereformovatelná.

Opět nastrčený bílý kůň a vám to nevadí?

S tím asi ODS počítá, tak proč se měnit. :-/

4 0
možnosti
Foto

Jak to zjístíte? Kdyby to byl, bílý kůň tak kdo ho platil? Když dar vrátí, tak se poučila nebo ne?:-)

0 0
možnosti
RK

Možností a variant je mnoho. Což tak nechat promluvit mladou kadeřnici ? Myslím, že by dokázala ( či nedokázala ) vysvětlit, odkud peníze pocházejí. Pokud by to nevysvětlila, je třeba jí peníze vrátit a pak ať nastoupí policie ........

3 0
možnosti
  • Počet článků 3320
  • Celková karma 25,77
  • Průměrná čtenost 1808x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz