Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No zkrátka Putin umí jen to,  čím se živil jalo kágébák celý život, lhát,  mystifikovat,  vyrábět dezinformace,  záludné vraždy, záludná válka  to je jeho know-how.

On se tím ani netají že  třeba Putin potápěč co zázračně našel amfory, že to  jen nahrané, ale jak se vyjádřil to vůbec nevadí,  když  podvod slouží pro dobro Ruska (správně řečeno k oblbování ruského mužika).

3 1
možnosti

No tak srovnávat lži Putina a ruské televize s nějakými drobnými dezinformacemi jinde to je kabaret demagogie.

Např. se nepamatuji že by  USA a USA president vyráběli  monstr lež typu  že USA nikde neválčí že jsou to jen USA tankisté na dovolené.;-D

Ty by jaksi presidenta USA novináři a opozice rozcupovali na atomy, takhle jak lže Putin a Rusko to může fungovat jen v polofašistické diktatuře.

3 0
možnosti
Foto

Američané svoje agrese zdůvodnili jako boj za šíření demokracie či bezletovou zónu.

A v západní "demokracii" bylo vymalováno.

2 3
možnosti

D67a74d61a94k 71P42e90t12r

28. 5. 2015 4:44

Autore, vy to nevíte? Lež je součást politiky a lžou všichni celým politickým spektrem. Lhali Rusi o Katyni, ano, Lhali Němci o přepadení vysílačky v Gliwicích, ano. Lhali Američané o incidentu v Tonkinském zálivu, ano. Lže se stále.  Důvod proč šel Sadám do kytiček byl také vylhaný. Autore, méně ideologie. lže se denně a nepřestane.

6 0
možnosti

Ja videl jak J.F.S sedi na oblacku, hec.

1 0
možnosti

Pro spravedlnost zbývá říci, že těch 90% ruských vojáků je pro změnu výmysl pana Zieglera, jakýsi kontra-výmysl, o kterém sice tvrdí, že má nezvratné důkazy, ale žádné nemá,,,,,,,,,,

Sami Ukrajinci uvádějí, že je na východě zhruba 6000 Rusů, což nedá 90% ani náhodou.

1 1
možnosti

Mozna i min. Na Sachalinu jich moc nebude. A i bliz ma obyvatelstvo ponkud sikme oci. To ti slovane nemaji.

1 0
možnosti
Foto

Na území s nevyjasněným statusem se vždy mohou dít nezákonné věci. Pokud kyjevský režim území ani po dvou trestných výpravách nebyl schopen ovládnout, měl by umožnit v oblasti státoprávní referendum a respektovat jeho výsledek. Je to lepší než masakrovat civilisty.

5 3
možnosti

Macku, to přeci byl ruský cíl? Destabilizace oblasti! O nic jiného nešlo od samého začátku.

1 2
možnosti
Foto

Nechť vláda západní Ukrajiny v Kyjevě urychleně předá východní Ukrajinu, kam stejně jenom musela posílat dotace, Rusku. Alespoň pak bude jasné, kdo za co může. Pokud totiž vláda v Kyjevě má ambice na svých zmučených bedrech zajišťovat bezpečnost i na Donbase, tak pak stejně je odpovědná za teror v této oblasti.

Tak jako vláda USA byla odpovědná třeba za válku gangů v Chicagu ve 20. letech.

5 6
možnosti

No tak ja bych doporucoval aby vlada strednich a zapadnich Cech predala severovychodni cast CR Polsku. Zbavila by se tak velke casti nezamestnanych a take neprizpusobivych obcanu.

5 1
možnosti
Foto

Hlavní vina je na tom, kdo válku na Ukrajině rozpoutal.

A tu lze těžko přišít separatistůn, když se brání vojskům, které na ně poslal kyjevský nelegitimní režim, který se dostal k moci násilným pučem a který obyvatelé Doněcka a Luhanska odmítli uznat za legitimní.

Takže hlavní viníci teroru na Ukrajině sedí v Kyjevě, Washingtonu a v Bruselu.

7 14
možnosti

Kazdy prumerne inteligentni delfin jak rad pise s.a.Hermanek zu davno vi, ze to peklo tam rozpoutali prevleceni rusti vojaci.

A pokud je KYJEVSKY - jmeno mesta, rezim nelegitimni, o to nelegitimnejsi je Moskevsky naciolalnefasisticky rezim.

8 4
možnosti

Titulek se hodi na nasi Ceskou televizi !

1 1
možnosti
  • Počet článků 3319
  • Celková karma 25,91
  • Průměrná čtenost 1809x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz