Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J50a91n 98R79á45ž

22. 5. 2015 22:08

Můžeme s tím nesouhlasit, ale to tak je všechno. Norsko je suverénní země a co se tam děje je jen a pouze jejich soukromá věc. Jaká pravidla tam platí, o tom mohou rozhodovat jen občané Norska.

Respektujme to!

P.S. Osobně se mi vůbec nelíbí když stát zasahuje do intimní sféry rodiny, ale Norové to mají takto nastavené, vyhovuje jim to a je jejich výsadním právem suverénně si o tom rozhodovat bez zahraničního vměšování! Já byl bych rad, kdyby naše vláda postupovala stejně, když jde o naše vnitřní problémy... třeba s Cikány, a nenechala se ovlivňovat kýmkoliv ze zahraničí.

0 6
možnosti
Foto

budete mít stejný názor, až se to bude týkat vás osobně....ach pardon, vás se to týkat nemůže.

2 0
možnosti

to je snad poprvé co s Vámi souhlasím;-)

0 0
možnosti

V případu nemá nikdo jasno. A bohužel norské úřady to nemohou objasnit neboť mají svázané ruce Evou Michálkovou matkou dětí. Kdyby totiž veškeré spisy nechala zveřejnit, což může jen a pouze ona, bylo by to jasné. Bohužel vše okolo je pouhá spekulace.

1 12
možnosti

Omyl, zveřejnit je nemůže právě kvůli  zákazu Norských úřadů. Až budou děti adoptovány, jistě se nebude tímto zákazem řídit.

8 0
možnosti
  • Počet článků 3320
  • Celková karma 25,63
  • Průměrná čtenost 1808x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz