Letadlo sestřelili proruští separatisté, sami se přiznali

Nemyslím si, že k sestřelení letadla Boeing 777 Malajsijských aerolinií na lince Amsterdam – Kuala Lumpur bylo úmyslné. Nicméně proruští separatisté to tentokrát přehnali. Důkazy, které jsou k dispozici, s největší pravděpodobností potvrzují jejich vinu. Navíc se svým činem chlubili i na webu. Na Youtube je pak snímek, který ukazuje, jak spěšně odvážejí pryč rakety Buk z místa činu.

V místě, kde bylo sestřeleno malajsijské letadlo, dosud řádila jenom protiletadlová skvadra donbaských teroristů. I včera v době, kdy byl zasažen civilní letoun s třemi stovkami lidí na palubě, se nejdřív velitel separatistů Igor Strelkov holedbal na webu, že jeho lidé sestřelili další ukrajinský Antonov-26. Ovšem chtělo se říci, náčelníku, faktická poznámka. Jak jste mohli sestřelit ukrajinské letadlo, když tam žádné takové ve vzduchu nebylo. Jakmile se zjistilo, že šel k zemi civilní letoun, ve kterém zemřeli všichni lidé, dotyčný chlubivý záznam z webu donbaských teroristů zmizel. To je velmi pádný důkaz, který prakticky nejde zpochybnit.

Za druhé existuje záznam z území ovládaného separatisty, který potvrzuje, že vzbouřenci odvážejí rakety Buk ze svého území do Ruska. To je další pádný fakt, který ukazuje na vinu povstalců. Je tedy jasné, že separatisté mají rakety, které mohly sestřelit letoun téměř v jedenácti kilometrech. Každopádně lhali, když tvrdili, že jejich zbraně jsou schopny sestřelit cíl letící v maximálně třech kilometrech. Už dříve dokázali sestřelit ukrajinský Antonov v šesti a půl kilometrech, což dokazuje, že mají, jak kvalitní protiletadlové zbraně, tak lidi, kteří s nimi umí zacházet.

I ráno na Radiožurnálu jeden letecký expert uvedl, že podle něj se jednalo o chybu separatistů, kteří si spletli malajsijský letoun s ukrajinským, zavražděno ovšem bylo na tři sta nevinných lidí včetně osmdesáti dětí.

https://www.youtube.com/watch?v=zpDUbnqRATM&feature=youtu.be

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Ziegler | pátek 18.7.2014 16:39 | karma článku: 29,50 | přečteno: 2117x