Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

L13i61b22o95r 28M33a65l31ý

4. 1. 2015 1:36

Vy jste přesně popsal kapitalistický scénář v EU a USA. Oligarchové jako je Babiš stáhnou daně skrze levici a pravici, které pošlou do Bruselu a ten potom pošle miliardové dotace oligarchům, kterým už nemohou konkurovat normální podnikatelé bez dotace, tak jsou donuceni firmu prodat nadnárodním korporacím nebo zkrachují. Kvůli těmto ekonomickým, politickým tahům přichází v západním světě monopol jako za totality v komunismu, ale s tím rozdílem, že za totality vlastnil firmy stát a lidé měli práci. Dnes jsou v monopolních firmách lidé vydíráni pracovat za minimální mzdu, protože je jim řečeno, že za bránou firmy jsou tisíce dalších bez práce. Takto se chová systém, který se nejmenuje ani komunismus, ani socialismus, ani kapitalismus. Je to systém, který zavádějí největší oligarchové na světě, což jsou Rotschildové, Rockefellerové, Morganové a Bushohi. Tento systém zavedli v USA, EU a na Ukrajině. Jak se tento systém jmenuje, na to si odpovězte sám.

0 0
možnosti

Pane Ziegler, cerpate informace z osobnich zkusenosti na Krymu, nebo z ukrajinskych serveru?

0 0
možnosti

A co tento film zrovna americkej produkcie pan autor? Vy ste novinar co je plateny za ucelovu protirusku propagandu? http://gloria.tv/media/F9po9etKpfP

0 0
možnosti

Zato Česku vládnou nemaskovaní bandité a mafiáni

1 0
možnosti

"Představte si, že máte firmu a přijdou k Vám ozbrojení zakuklenci, kteří Vám všechno zabaví. V civilizované společnosti je to nepředstavitelné, ..." Ano, souhlasim s vami, Cesko se (nejen) diky takto provedenym zasahum proti obchodnikum s pestitelskymi potrebami zaradilo mezi necivilizovane zeme s absenci elementarniho prava.

0 0
možnosti
Foto

To si pletet s Chicagem v době prohibice. Na Krymu proběhlo referendum a očané rozhodli, že Chicago nechtějí. To mají spíše ve zbytku Ukrajiny kde vládnou pučisté.

6 2
možnosti

Jo, jo tam holt není žádná hnusná fašistická Kyjevská pučistická  vláda tam ruská demogracie. :-)

Mimochodem na východě Ukrajiny to je ještě horší, nedávno jakýsi ruský podnikatel v oděvech si stěžoval že přišli jacísi nejmenovaní banditi a sebrali ve firmě všechny stroje,  takže pan podnikatel se rozhodl přesídlit do Číny.

Bych to tak tipoval že ruský podnikatel nechtěl platit výpalné za "ochranu"  a takhle se mu to vymstilo. :-(

2 2
možnosti

Jo jo, klasické východoevropské zvyky - na Ukrajině byl v "přebírání" firem naprostá jednička Janukovyč a jeho rodinný klan - mají na svědomí tisíce případů...........

1 1
možnosti

Můžeš aspoň doložit a popsat nějaký?

1 0
možnosti

Každou politicky a mocensky nestabilní oblast ( a tou byl po jistou dobu i Kyjev) využijí různí extrémisté, gangy a místní galerka. Na rozdíl od Kyjeva ale Krymu hrozí, že to bude trvalý stav (podobně jako Podněstří a Jižní Osetie.

1 2
možnosti
  • Počet článků 3321
  • Celková karma 25,71
  • Průměrná čtenost 1808x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz