Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Král místo prezidenta? Za psychopata Zemana dobrý nápad. Ale dnes máme prezidenta generála Petra Pavla, který je moudrý, ctí EU, NATO, Ústavu a demokratickou dělbu moci! Zatím bych nespěchal!

:-)

0 0
možnosti

Čestné uznání Miloši Zemanovi "za specifický způsob výkonu prezidentského úřadu, kterým výrazně přispěl k propagaci monarchistické myšlenky".

To nevymyslíš :-P

3 0
možnosti
TB

myslím si že vznik království České není špatná myšlenka, taky si myslím, že by se ušetřilo na výdajích u platů 281 darmožroutů a jejich přisluhovačů. Stačí si to jen spočítat každý bere 100 tisíc měsíčně + ještě nějaké prebendy. Jejich poskoci na tom jsou podobně.

Proto bych byl raději kdyby to bylo jinak, ale k prosazení tohoto úkolu nás musí být mnohem víc, musíme semknout svoje řady a v dalších volbách zvýšit počet %

0 0
možnosti

A vy si snad myslíte, že v jiných evropských královstvích nejsou parlamenty?:-)

1 0
možnosti
MK

Náhodou to vůbec není špatná myšlenka.

1 0
možnosti
Foto

- Za prvé si dovoluji poznamenat, že Apríla bylo před dvěma dny.

- Za druhé poznamenávám, že si též myslím, že Češi, Moravané a Slezané zatím politicky nevyspěli natolik, aby jejich stát mohl dobře fungovat v demokracii. Proto jsem již v roce 2013 navrhl vznik Českomoravskoslezského království. Nabídl jsem se, že se pro tuto funkci obětuji. Nechal jsem zde o mé kandidatuře hlasovat. Nedostal jsem však mnoho hlasů. Takže jsem s úlevou mou kandidaturu stáhl a žiji si dobře osobním životem v Nizozemsku. Viz

https://chudacek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=328494

0 1
možnosti
TB

Monarchie je anachronismus ...... navíc se stejně obávám, že vývoj EU nezadržitelně spěje k superstátu, takže za pár let už žádné Česko nebude, pouze jakýsi "okres" EU....

1 5
možnosti
Foto

Ano, monarchie je anachronismus.

Z EU se někteří snaží vybudovat superstát. Mnozí politici a občané jsou však proti tomu. Proto si myslím, že evropský superstát nevznikne.

1 1
možnosti
PD

Krále už dávno máme, akorát si nejsem jistý, jestli je to aktuálně Cmana nebo Bolek. Politickou relevanci budou mít stejnou, jak ten obskurni spolek z reportaze

0 4
možnosti
JK

Po staleté nám tady vládli tito monarchisté diktátoři, kde jedden rozhoduje o všem a bylo z toho bezpráví, popravy, tortury, porušování lidských práv, práce zadarmo pro vrchnost, robota atd.

0 7
možnosti
Foto

J21a66n 76A92n45d43r67l28e

3. 4. 2023 19:13

Ale to není případ moderní konstituční monarchie, že ne?

4 0
možnosti
  • Počet článků 3334
  • Celková karma 24,87
  • Průměrná čtenost 1804x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz