Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A komunisté mají též největší podíl na husitských válkách...

Určitě byste dokázal zdůvodnit, že husité byli vlastně zakuklení komunisté.

0 0
možnosti
VK

Doufám , že už konečně někdo požádá  o zbavení Vaší svéprávnosti. Nebo  pokud jste takový grafoman sdělujte takové bludy svému deníčku. Tam se alespoň veřejně neztrapníte.

1 0
možnosti
ZO

To je ale hodně hloupý článek....nemá cenu ani psát a rozebírat větu za větou...raději ho pane smažte.

2 0
možnosti
JP

Honzou jsi zcela mimo mísu. Je pravdou, že bolševik tuto skupinu obyvatel preferoval, ale nutil jí pracovat a při páchání jakékoliv trestné činnosti jí zavíral. Ale to, co jim projde dnes, to i neboštík Husák musí uzírat. A s. Filip není žâdnej komunista, ale stodukát. :)

3 0
možnosti
FV

Cikáni kočují i nyní, kočují za "lepším". Na Slovensku snížili sociální dávky, tak se přesunuli k nám. Mnohým to bylo málo, tak kočovali do Kanady (než tam poznali co jsou zač), nebo kočují mezi Británií a ČR, přičemž využívají obou sociálních systémů ...

Jediné řešení je plošně všem lidem v ČR drasticky snížit sociální dávky (nejlépe se snížením sociálních plateb státu) a lidé žijící cikánským způsobem života (bez ohledu na barvu pleti) holt odkočují za lepším někam jinam a těm, kteří pracovat chtějí se uvolní ruce při hledání práce.

3 0
možnosti
DP

D37a55d46a34k 19P89e96t15r

23. 7. 2013 12:57

Co věta, to hloupost. Co slovo, to blbost. Jak by dnes kočovali? Jako ve Francii? Obytnými vozy, karavany? Jaké s tímto druhem kočování mají ve Francii potíže jistě víte. Co věta, to ...................... .

8 1
možnosti
MK

Což stále jaksi neřeší základní problém, že 95% předků dnešních rumungrů již generace před komunisty žilo usedle.

Váš článek je tak na hlavu v základní tezi - pokud chcete napravovat hříchy komunistů tak je deportujte na Slovensko odkud je sem přivedli. Opakuji usedlé cikány ze Slovenska, žádné kočovníky.

Kočující skupiny byli Olaši a těch je pár procent a takřka se nevyskytují v dnešních problémových ghetech.

Máte v tom dost chaos

3 0
možnosti
ZK

Z46d97e48n64a 72K41o94č53í

23. 7. 2013 12:48

Honzík dost často střílí vedle. Nemá rád komunisty a rusáky. Tak jim toho chce čas od času přišít co nejvíc.

Zato miluje jeho zbožňovanou ODS a všechny její politiky. !!!

6 1
možnosti
Foto

Idiotský zákon o zákazu kočování, stupidní přidělení práce a státních bytů,  nesmyslné nucení cikánských dětí k povinné školní docházce, pitomé poskytování bezplatné lékařské péče či očkování cikánské populace proti tuberkulóze ... Těch věcí komunisté udělali ještě mnohem více, zapomněl jste je zmínit, p.Zieglere Rv

3 3
možnosti
JZ

Ano Macku, přidělování státních bytů a jejich devastace už za komunistů, viz Chánov a Luník.

3 2
možnosti
Foto

To nemůžete myslet vážně - zhruba 60 let, tedy prakticky 3 generace (a pro některé i celý lidský život) po zákazu kočování ;-D

Možná byste ten zákaz i ocenil, kdyby Vám kočovníci tábořili na zahradě nebo hned za plotem (a nenávratně si půjčovali Vaše výpěstky, slepice, králíky, pracovní nástroje, případně cokoliv jiného, co by se jim hodilo, jak kdysi bývalo zvykem).

Komunisti udělali hodně špatného, ovšem zákaz kočování bych nezatracovala. 

Jaký kraj - takový mrav. 

U nás se prostě žije usedlým způsobem, už ceál staletí. Kdo se přistěhuje, měl by se přizpůsobit. Tak to chodí všude ve světě (bez ohledu na dočasné pobláznění multi-kulti aktivisty).

5 1
možnosti
JZ

Vyhrazená tábořiště pro kočující osoby byla tam, kde nevadila.

0 0
možnosti
  • Počet článků 3323
  • Celková karma 25,44
  • Průměrná čtenost 1807x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz