Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

Neoponuji většině toho, co jste napsal, jen nad tou vaší úvahou, že by měl Filip skončit se podivuji. Filip nebyl někam jmenován, Filip byl zvolen.

2 0
možnosti
Foto

Naopak, soudruh Filip je typickým příkladem parazitické kasty, kterou reprezentuje, a to bez ohledu na stranickou příslušnost. Oni se totiž tak nějak podobně chovají všichni. Jen někteří to umí lépe zamaskovat.

3 0
možnosti
AT

Již dle fotky,

se z pana komunisty Filipa stává, ale to je jedno, ještě větší komunista!

2 0
možnosti
MB

Doba se naprosto změnila. Revoluční boj se nekoná - Změnil se v Nárokovou metodu pořidělování. Kdo více přidělí - Pak je oblíben. Sami komunisté již komunisty nejsou - Jedná se i o dobře vedenou firmu v kapitalismu. Kdo vydrží opovržení a tvoří čelo = Toť jasný milionář. Filip to ještě vyprecizoval spoluprací s Řebíčkem - (ministr dopravy ODS) a šetřeným Horáčkem. Zřejmě nové formy Třídního boje - Pod heslem - "Sám mám málo - Odpůrci - Vlezte si do misky"! Využívám této příležitosti k pietní vzpomínce na M. Ransdorfa, který pro dobro dělnické třídy padl ve Vestibulu švýcarské banky. Inu, doba se změnila a příklady tak táhnou, že Ano ... :-)

4 0
možnosti
DH

D78a79v62i41d 47H84o78r88á52k

12. 4. 2019 12:01

Pane Cígler, divím se, že můžete vůbec žít v takovém městě, kde bydlí někdo jako je onen jmenovaný?

...a to ještě navíc pár kilometrů odsud se narodil v obci České Chalupy a často tam jezdíval dokonce Milouš Jakeš.

5 2
možnosti
JZ

České Budějovice jsou tradičně katolickým městem, které se v historii podílelo na rázném potírání husitství a to se mně moc líbí. Soudruha Filipa to přebíjí. :-)

2 5
možnosti
VD

Komunismus byl krvavý omyl dějin 20.století. Nikde na světě nedokázal vybudovat prosperující společnost s blahobytem pro všechny.

5 0
možnosti
Foto

Komunisté jsou se svým původním posláním "vyhrožovat" opět ve svém živlu a pro pana Zieglera je to přímo hotová voda na jeho blogerský mlejn (neboť má o čem psát) !!!!

6 0
možnosti

A93n32n10a 98Č37e24r40n69á

12. 4. 2019 11:42

Každý komunista i nacista by měl v politice skončit.

5 0
možnosti
Foto

Takt to už závisí a mělo by záviset pouze na voličích.

2 4
možnosti
  • Počet článků 3320
  • Celková karma 25,88
  • Průměrná čtenost 1808x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz