Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dík za moudrá slova!

Komunistický marxismus stojí a padá na závisti schopným lidem, kteří svojí pílí dosáhli určitého jmění a postavení, na jejich nenávisti, na jejich okradení, na utváření strachu a vraždění kvalitních, mravných, čestných lidí! Komunistická moc je postavena na lži, strachu a nenávisti!

Obranou je jen úcta k pravdě a úcta k druhému člověku!

3 0
možnosti

Dík!

Marxismus byl postaven na nejhorších vlastnostech člověka, na jeho hříších! Marxismus se aktivizoval závistí schopným lidem, jejich nenávistí, jejich pronásledováním, vražděním slušných lidí, kteří odmítali lhát, podvádět a krást. A to trvá u nás dosud! Bývalí estébáci by to tak chtěli vést dál!

3 0
možnosti

To myslíte, že nebýt "dělnického hnutí"-bouří, stávek a rebelií, hodní feudálové, šlechtici a kapitalisti by se sami od sebe vzdali svého "nakradeného bohatství" a měli by všichni dobře už dávno od středověku ?

Pane Ziegler vy jste hlava.

0 6
možnosti

V Anglii a jinde se feudálové a kapitalisté vzdali svého majetku?

3 1
možnosti

Věčná škoda, že Beneš prozřel až 14 dní před smrtí.

4 0
možnosti

Dr. Eduard Beneš byl těžce nemocný a pohyboval se mezi mdlobou při vysokém tlaku a mdlobou při nízkém tlaku! Adekvátní léčba tenkrát ještě nebyla!

0 0
možnosti

Připomenu půvabnou definici z Radia Jerevan:

Třídní boj je boj těch, co mají méně tříd, proti těm, co mají více tříd.

8 0
možnosti
Foto

Kapitalizmus je založen na vykořistˇování člověka člověkem, zatím co v komunizmu je tomu naopak ,,Von v jádru každej izmus je svinstvo, jen ta trocha tý ie se dá občas, sem tam, snýst" (J.W. na silvestra v r. 1968).

0 0
možnosti

Že ty minulé hrůzy nikdo přesně nepočítal, to vůbec neznamená, že byly menší. Ony se jenom menší zdají, nebo se nad nimi snáze mává rukou

Například takový Nader Shah přitáhnul k Isfahánu někdy roku 1740 (?) a v místní arménské obci na náměstí týden zaživa opékal několik místních stařešinů. Arméni mu nosili svoje uschované zlato a vodili svoje dcerušky, jen aby ten řev už nemuseli poslouchat. A takhle se prosím Nader Shah choval všude, zejména v Dillí, kde se totéž opakovalo znásobeno tak desetitisícem.

2 0
možnosti

jsem zapomněl dodat, že ti Arméni měli vlastně kliku, protože byli mimo městské hradby. Uvnitř městských hradeb řádil při tom obležení hladomor, který zabil 200 tisíc lidí podle odhadů, nad kterými můžete mávat rukou

0 0
možnosti

Pro mě je nejlepším zhodnocením Čapkovo Proč nejsem komunistou.

Drobná ukázka:

"Poslední slovo komunismu je vládnout a nikoli zachraňovat; jeho velikým heslem je moc a nikoli pomoc.

Nemohu býti komunistou, protože jeho morálka není morálka pomoci.

Nenávist, neznalost, zásadní nedůvěra, to je psychický svět komunismu.

Metoda komunismu je široce založený pokus o mezinárodní nedorozumění; je to pokus roztříštit lidský svět na kusy, které k sobě nepatří a nemají si co říci. Co je dobré na jedné straně, nemůže a nesmí být dobré na druhé straně; jako by nebyli tady i tam lidé fyziologicky a morálně titíž."

14 0
možnosti

No, s valnou většinou se dá souhlasit. Jen se tak zeptám pro kamaráda. Proč současná EU razí teze o rovnosti všech? O dosazování do vedoucích funkcí podle "rasového" nebo "genderového" klíče. Všichni jsou si rovni, není to náhodou jeden ze základních atributů právě komunismu? Nebo jsou současní komunisté jiní, lepší než ti bývalí?

7 1
možnosti

Opět jste nepochopil. Komunisti chtěli rovnost materiální. Všichni budou mít prdlajs.

1 1
možnosti
  • Počet článků 3325
  • Celková karma 24,92
  • Průměrná čtenost 1806x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz