Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

to je blbost .. nejde tak ani o DNA .. jde o to co je v hlavě.. palestinskej arab a žid jsou v podstatě jedno a to samé, ale kulturně a myšlenkově jsou na hony vzdálený .. ostatně když vzpomenu na Řím, tak tam v době slávy dávali římské občanství za odsloužených 20-25 let v legii ... to vychovali správnýho římana i ze zulukafra .. pak ho začali dávat jako výpalné kdejakým barbarům a jak skončili víme ..bohužel se to v evropě zase opakuje

2 0
možnosti
JD

sakra .. patří k p. Bučkovi

0 0
možnosti
Foto

Pro pana Hussana zcela jednoduše:

Odpovězte prosím bez vytáček a zavádění tématu jinam, jak jste předvedl v jiných diskuzích:. BLACK LIVES MATTER? WHITE LIVES MATTER? ALL LIVES MATTER?

Co je správně dle Vás správně? a), b) nebo c) ????

Dále: MAJÍ ŽIDÉ MÍT STEJNÁ PRÁVA/POSTAVENÍ JAKO MUSLIMOVÉ?

ANO/NE

Děkuji za reakci.

0 0
možnosti
Foto

Pan9 Krištofíková, váš dotaz by měl mnohem větší váhu, kdybyste se nesnížila k zesměšňujícímu komolení jména, což je krok, který měli ve velké oblibě právě komunisté.

0 0
možnosti
RS

Je to celé jinak, viz co je psáno v Bibli:

Jestliže pak hlasu Hospodina Boha svého poslouchati, a všech přikázaní a ustanovení jeho, kteráž já dnes přikazuji tobě, ostříhati a činiti nebudeš, přijdou na tě všecka zlořečenství tato a postihnou tě.

A budeš k užasnutí a přísloví i v rozprávku všechněm národům, mezi kteréž zavede tě Hospodin.

Před skoro 3 a půl tisíci léty Hospodin varoval izraelský národ, co ho postihne, když nebude poslouchat hlas Hospodina, svého Boha a od té doby se vše plní. Lze to číst v 5 knize Mojžiše, 28 kapitole.

0 5
možnosti

Čili jste také antisemita. To jste se nemusel tak rozepisovat. Vaše středověké myšlení je podle mě již velmi dobře známé. Ještě je pěkné zahrát si na nějaký ten Hospodinův nástroj a udělat si hezký pogrom na důkaz, že vy Hospodinův hlas následujete, souhlasíte?

2 0
možnosti
Foto

R^ Jak už jsem napsal jinými slovy v jiné diskusi - začne to excesem jednoho policisty u Velkých jezer a skončí to protižidovským a protiizraelským štvaním v evropských metropolích. Vám poděkování.

13 0
možnosti
Foto

I81v50o 56C84i70l46i68c95h

16. 6. 2020 20:31

Je to přesně tak, Vám patří karma

6 0
možnosti
PB

P16e38t45r 24B53u88r45i67a97n

16. 6. 2020 20:13

Karma a souhlas, jak jinak.

8 0
možnosti

Inu, tak to je. Však je to zřetelné - ty demonstrace proti rasismu si zase vzala za své krajní levice ve svém boji proti Západu a kapitalismu. To je hlavní zlo. Židé jsou poté nenáviděni proto, že tíhnou doprava a navíc se ubránili přesile a odklonili se od levicového pojetí státu. Měl to být jakýsi další levicový experiment, ale Židé včas poznali, že tudy cesta nevede. Levice proto tradičně podporuje palestinské teroristy. Na našem území byli dokonce v dobách ČSSR cvičeni. Čili nic nového pod sluncem. Je třeba tyto demonstrace označovat tím, čím doopravdy jsou.

8 0
možnosti
MB

Nesmírně se mi líbí slogany - "Čechy Čechům - Jsme Slované - Tedy láska k SSSR, nebo "Jude Slavie“, ap ...

Věda - stopy po cizích vlivech. Dozvídáme se, že variantu chromozomu Y označenou jako R1a - typickou pro slovanské národy v sobě nosí jen asi 34% českých mužů ! ...

U další třetiny !, se vyskytuje varianta R1b, která je spojována s germánským či keltským původem.Pokud bychom chtěli vyhmátnout původní obyvatele české kotliny, jejichž DNA nevykazuje podobnost s cizími vzorky, ocitli bychom se přibližně na 10 % ! ...

Protižidovské teze, z konce 19. století jsou u nás stále živé. Nesmyslně se předávají se z generace na generaci. V rámci čistoty, tedy i nezbytná rarita - Vůdce, Adolf Hitler, měl africké a židovské předky, (jeho rozbor DNA). Tak jo, Čechy - Čechům. A nenakupovat u Židů, to je jasné přece:-)

5 0
možnosti
  • Počet článků 3320
  • Celková karma 25,88
  • Průměrná čtenost 1808x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz