Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Potřeboval jste se pochlubit, že máte známou, která má údajně na to, aby dala svému dítěti kapesné 70 € ?

0 3
možnosti
AM

To je teda zase blábol.

3 1
možnosti
RM

to vaše paušalizování je už nějaká nemoc nebo co! U jedné třídy už píšete, že se nemáme špatně. Hoch, který na výlet nejede, to od vás odnesl nejvíc. Jeho táta pije a moc nepracuje, takže je to espéďák. Podle vás jsou všichni takoví. Nejsou. Vyskočte z té své bubliny a poslechněte si i jiné příběhy lidí. Ale z tak malého vzorku lidí prosím už nepaušalizujte. Jako upřímně, kdyby moje dcera měla jet na takový výlet, tak bych se jí v první řadě zeptala, zda má o tento druh výletu zájem. Sama si pamatuji, že jsem byla se školou v Terezíně a dodnes z toho mám husí kůži a už mne nikdo nikdy nedostane na žádnou prohlídku koncentračního tábora. Opravdu to není výlet do lunaparku.

9 0
možnosti
Foto

100 euro? To je sotva na slušnou svačinku.

1 1
možnosti
JV

Vy nezklamete. Je s podivem, že rodiče dají na zahraniční školní výlet, kdy se staví na adventních trzích v Linci i 100 eur. Že by na dárky? Považte!! To se máme dobře! Jen volič SPD chlastá, nepracuje a dítě nikam nesmí... Ponaučení pro čtenáře - Ti, co volí správně pětikolku na výlet pro děti mají, ti, co volí špatně okrádají děti. To jste to mohl napsat jednou větou a bylo by.

16 3
možnosti

Ale to je jen vaše lidová tvořivost. Takto to autor zcela určitě nemyslel.

2 8
možnosti
Foto

Nacismus žádné zločiny nespáchal, jen je umožnil. Nelidské zvrhlosti spáchali nacisté a byli to převážně Němci.

3 0
možnosti
PN

P76e84t87r 58N17e48d75v19ě64d

22. 11. 2023 6:29

To je ale krásná a poučná pohádka. Už se zase staráme, kolik kdo dostane kapesné.

70 éček je tak akorát. Považte, někdo veze éček i 100!!! Bohatci jedni...

A espéďák co chodí nejspíš do Masnejch, hodil na výlet svého syna bobek. A autor má docela informace o jeho způsobu života....., vrací se něco nechutného?

16 1
možnosti
PD

P73e85t78r 47D82r86a94p68a31l

22. 11. 2023 6:00

To je zase moralisticko povýšenecky blabol

13 2
možnosti

Dík, že vyzýváte k normálním, přirozeným, pravicovým vztahům!

Podle osazenstva v hospodách pijícího pivo a šnapsy a kouřícího, jsou lidé bohatí, A od důchodců často slyším "Já jsem bohatý důchodce!" A z toho důvodu také považuji Josefa Středulu a jeho odborářské kumpány za rozvraceče našeho státu. Budou stávkovat, budou snižovat výrobu a chtějí více peněz, chtějí snížit příjmy do státního rozpočtu a chtějí zvýšit výdaje eráru. Chovají se jako opoziční ANO, SPD, Trikolora a další, ale neumí vysvětlit, proč stávkují! Chtějí porazit vládu a dosadit do vedení státu slovenského estébáka Bureše! Chápete to někdo? Já ne!

5 6
možnosti
KK

Za komunistů byly také plné hospody. Ještě více, než dnes. A byli jsme snad bohatí?

7 0
možnosti
  • Počet článků 3356
  • Celková karma 21,89
  • Průměrná čtenost 1798x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz