Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Kdo brání pomoci potřebnému? Dle mého náhledu se s tím netají Tomio Okamura s jeho Stranou populistické demokracie, Kateřina Konečná se svými komunisty, Miloš Zeman a jeho hradní suita, Václav Klaus a všichni důvěřující ruské desinformační hybridní válce! Toto alternativní proruské myšlení není normální!

:-)

2 0
možnosti

12 tanků. Šrot. Rus se již stahuje a prosí o milost.

1 2
možnosti
Foto

Málo dodáváme, málo.

3 0
možnosti

Dřevo do ohně je potřeba dodávat, jinak uhasne. Máte pravdu, tak je to správně.

1 2
možnosti

Já jsem taky rád a k tomu žvanění odpůrců, kteří se dovolávají nějaké platné legislativy bych doporučil, aby porovnali jakým právem a na základě jakého zákona ČR osm let dodávala zbrojní součásti do Ruska.

Jestli existoval zákaz vývozu zbraní a zbrojních součástí do Ruska po anexi Krymu, tak by se nejdřív mělo zjistit, jestli smlouvy na zbrojní součásti do Ruska byly uzavřeny před, nebo po embargu. A pokud po embragu, tak ČR současnou dodávkou zbraní pouze napravuje škodu způsobenou dovozem zbrojních součástek do Ruska po anexi Krymu.

Ohledně strachu ze zatažení ČR do války, tak jiní žvanilové pod stejným blogem, který řeší právo dodat zbraně na Ukrajinu, argumentují naším umístěním mezi členskými státy NATO, takže žvanilové vlastně tímto tvrzením odkopali strach ze zatažení ČR do války.

Ale krásně je vidět charakter člověka. Není to věc žvanilů a podobné mentálně retardované kecy do doby, než by rusáci přešli polskou, nebo slovenskou hranici. To už by pak jejich věc byla. Takže když bude v sousedství hořet a hasiči nepřijedou, nebudou se starat do doby, dokud požár nepřijde k nim. Pak budou první, kdo bude řvát o pomoc.

7 0
možnosti

Dosti nesmyslné přirovnání. Taky bych mohl říci, že 3 kluci si hrají a přijdou další, starší a začnou je napadat. 2 vylezou na strom a chudák třetí je bit. Ti 2 na stromě utrhnou větev, hodí ji dolů, aby se mohl bránit. Není to málo?

0 4
možnosti
Foto

Humanitární pomoc odstraňuje důsledky. Zbraně odstraňují příčinu.

Ja posílám na zbraně a za Blog dávám karmu R^.

[UA] [>-] [UA] EU [UA]

10 1
možnosti

Vy posíláte na zbraně co zcela jistě prodlouží boje a bude více civilních obětí. Velice milé pro Ukrajinské civilisty.

0 6
možnosti

J81a67n 77R20á77ž

6. 4. 2022 17:13

Není moc věcí, pro které bych naši vládu chválil, ale že posílá na Ukrajinu víc zbraní než mnohé větší země, tak za to ji chválím!

Ano, napadenému se pomáhat má, zejména když je slabší, a to by si všichni Češi uvědomit měli.

10 0
možnosti
Foto

A ten konec! Připomněl mi ruskou moudrost, že

"Vlídným slovem svini od koryta neodeženeš!"

R^R^R^

16 0
možnosti
Foto

Ještě před pár týdny ruSSáci vyhrožovali, co se stane, když bude Evropa dodávat Ukrajině zbraně... A najednou nic... Asi hledají něco, co by v tom svém ústupu mohli prohlásit za "balšuju pabědu"... A zjevně nemohou nic najít...

14 0
možnosti
Foto

Doufám, že ten ústup není jen opuštění prostoru, kde se počítá s radioaktivním zamořením.:-/

3 0
možnosti
  • Počet článků 3326
  • Celková karma 25,00
  • Průměrná čtenost 1805x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz