Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

M65i95l48a42n 23K27e93s34l

1. 5. 2021 23:10

Nechceme li ,aby naši synové umírali na frontách musíme jednat a ne zbrojit a zbrojit.V dobách,kdy se zpívala píseň "vojna je vůl" nestáli na obou stranách železné opony nějací bojácní beránci či holubičky.Nebo snad Chruščev,Brežněv,Kenedy či Regan byli bojácní srabi,ale byli to zodpovědní politici.Vzájemně si nadávali ,osočovali se,ale když byl malér na spadnutí zasedli k jednacímu stolu a nějak jej urovnali.To vydrželi dělat cca 40 let.Proč to dělali?Válku zažili a věděli ,co válka přináší.Válku nechtěli ani lidé,kterým vládli a oni si netroufli je do války zatáhnout.Zvláště,když tato vákĺka by neměla vítěze.Je načase přestat již s nesmyslným vypisování sankcí a vyhosťování diplomatů,ale jednat.

1 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

OD

Dobré psaní. Jen se obávám, že pánové, kteří Vím oponují v diskusi, mají svůj neměnný, prkenný názor na "vrahy z Vólstrítu".

Pan Cach má potom představu, že by se obrana této země měla postavit na pravidlech, která nás bezpečně dovedla k Mnichovu, Úmoru a srpnu 68. Pan Cach si nepamatuje, že ta jeho národní armáda nějak nikdy nebojovala, protože jí to naši politici nepovolili.

Pan Cach je jeden z těch chrabrých obránců tohoto národa, kteří fasovali flintu proto, aby jí epickým obloukem hodili do žita.

Ono je celkem logické, že lidé uzavření v našem domácím národním ghettu, lidé, kteří neustále hledají nepřítele mezi námi (kavárna, pražáci, Petříkovi vlastizrádci) prostě nejsou mentálně schopni pobrat, že už nehlídáme hranice před sousedy a pouštíme se do konfliktu, který je nepálí.

Nemohu z nich neslyšet národní politické zoufalství Benešovo - zatímco my máme "právo" nepomáhat z důvodu vlastního sobectví, ti okolo mají povinnost nás tahat z hnoje, do kterého jsme se sami dostali vlastní hloupou politikou.

Závěrem Vás trochu vykrákám, připravil jste mne o požitek z četby těch nejzábavnějších nesmyslů našich rudohlavých,

5 0
možnosti
Foto

Víra v násilí a vládnoucí autority vás vždy donutí k nějakým kolektivistickým názorům.

Nejlepší obranou vlasti je případ, kdy každý bude mít doma zbraň jakou bude chtít. Ctnostná a neporazitelná společnost je taková, která netrpí žádnými zákazy přirozených lidských práv. Jmenovitě jsou to vlastnická práva ke svému tělu a majetku a svoboda.

Pan Cach je v tomto způsobu uvažování blíž než váš prezentovaný názor.

2 1
možnosti

Problém Ukrajiny je v tom, že žádné smlouvy o pomoci v případě napadení nemá, na rozdíl od pobaltských států, které jsou členy NATO a mohou se tedy odvolat na článek 5 smlouvy. Podle toho se taky Rusko chová. Zatímco v případě pobaltských států se omezuje jen na provokace, Ukrajině sebrala Krym a na její východní hranici podporuje válečný konflikt.

7 0
možnosti
JZ

Upozornění pro Petříka a podobné. Lháře netrpím..

0 2
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Zasloužená karma R^

3 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

SL

Byla by to pro mne čest.

1 0
možnosti
  • Počet článků 3320
  • Celková karma 25,50
  • Průměrná čtenost 1808x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz