Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

Dejte mi pastelku, nakreslím pejska.

Když bude hodný, budu ho mít rád.

Dejte mi pastelku. Žlutá a modrá,

každá je dobrá na pejska.

1 0
možnosti
KT

Ještě že to Rajchl nezná, to by ho kleplo.

3 0
možnosti
PK

Tak téma "Břasy" mě na účtu velkého Jindřicha stálo trvalý, doživotní BAN. Tenhle bojovník za svobodu slova nějak neustál slušné komentáře z kterých mu asi došlo, jak velký je to blb.

Dokonce mi sám velký Jindřich několikrát odpověděl. Jenže se v tom tématu tenhle "tenisový kurt" tak zamotal, že mě pak předhodil svým tupým fanouškům. A následně přišlo od tohoto člověka nečekané. :-)

Nu což. Alespoň už mi na FB nebudou přistávat jeho hloupé proklamace. Ostatně tak, jak mi již nechodí od další ochránkyně svobody, Zwyrtek Hamplové.

Budiž tedy...já jen nechápu, jak tohle někdo může podporovat. To jsou ti lidé opravdu tak hloupí?

Když na to ovšem nakonec přijde, tak vlastně to není úplně špatné. Zamyslím-li se nad tím, že tenhle tragéd nyní obhajuje jakousi proruskou špínu jordanku proti panu Etzlerovi a chystá se na obhajobu jistého patuika tušla, tak mám alespoň jistotu, že jordanka nevysoudí ani omluvu (natožpak peníze) a patuik by mohl v kriminále posedět o nějaký ten pátek déle.

A DOBŘE JIM TAK.

p.s. Děkuji Jene za článek a tradičně Karma.

5 0
možnosti
PK

pps. Zajímavé bylo zejména to, že ač jsem v klidu a slušně argumentoval, dostal jsem BAN. Věřím ale, že jeho fanoušci, kteří mě tam častovali slovy, za které bych tady byl zabanován taktéž a kteréžto se ani cizím lidem neříkají/nepišou, tam zůstali bez BANu.

Inu svoboda slova dle Jindřicha je poněkud trapná. A přesto má své fanoušky. Ještě že je jich málo. Neumím si představit, kam by tenhle člověk, naši zemi dokázal dotáhnout.

5 0
možnosti
JN

J52o20s20e33f 84N22i65k83l

10. 7. 2023 16:06

"A tohle nemehlo by chtělo být ve vládě."

V současné vládě těch nemehel je dost!

5 10
možnosti
JZ

Na Rajchla nikdo nemá, být ve vládě on, tak jsme v zimě zmrzli a byli bez plynu.

10 10
možnosti
Foto

Asi bych byl býval souhlasil se vším, nebýt té zmínky o řeznickém psu. V dávných dobách svého mládí jsem několik řeznických psů poznal, a včetně toho bernardýna řezníka Vondry byli všichni dobře vychovaní a soudní.

11 0
možnosti
JZ

Děkuji Vladimíre za podnětnou připomínku.

5 0
možnosti
Foto

Kdyby byl Rajchl blbec, tak by to bylo dobré. On je ale chytrý a vzdělaný, o to je to horší. Vzdělání a chytrost (vyčůranost) nezajišťují inteligenci a tu u něho postrádám.

Vašek

8 4
možnosti
  • Počet článků 3323
  • Celková karma 25,55
  • Průměrná čtenost 1807x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz