Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Je vám zapotřebí sdílet články (bláboly)  českých levicových svazáků bez jakékoliv relevantní fotodokumentace, ale zato plné doměnek a nereálných hypotéz ?  Známej dělal v suchumi tři roky v pivovaru sládka a má celou abcházii projetou křížem krážem nicméně jeho fotky, videa a povídání jsou pravděpodobně z jiné abcházie ;-D  asi to všechno tajně fotil v gruzii , když to tam je tek úžasné ;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

Pokud ale tedy Krym a východ Ukrajiny skončí jako Abcházie, tak je nutné co nejdříve věnovat tyto části věnovat Rusku, nebojovat o územní celistvost za každou cenu, to přijde draho, a normálně čekat, až tamnější obyvatelstvo bude chtít se vrátit k rychle bohatnoucí Ukrajině v rámci EU naprosto samo a dobrovolně. Chce to jenom čas a trpělivost.

Naprosto zbytečná občanská válka.

4 0
možnosti
AM

Pravda je, že Abcházie byla nejdřív osmanská, pak ruská, pak osmanská, pak od 1864 zase ruská, kdy rusové definitivně vyhnali muslimy. Po 1864 se do této ruské republiky začali stěhovat Gruzínci. Po VŘSR tam byly zmatky a v 1918 vyhlášená Gruzínská demokratická republika si Abcházii nárokovala proti masivnímu protestu Abcházců (v podstatě úplně stejně, jako si Rusové nárokují ochranu svých menšin v zahraničí). Pak přišel bolševik a bylo po vtákách.

Nicméně po pádu SSSR se Abcházci okamžitě zase začali ucházet o samostatnost (i v rámci Ruska).

Abcházci pod Gruzií prostě být nechtějí, těžko říct, co s tím mají ostatní dělat a jestli do toho vlastně mají co kecat. Dokonce i rada Evropy konstatovala, že v 1992 byla Abcházie napadena Gruzií........................

............................. mně osobně to připadá, že to není naše věc.

4 0
možnosti
AS

A87d32a21m 16S92t27a83v98a

15. 4. 2015 21:40

"...východ Ukrajiny..."Autore, a jak nahlížíte na vlastní Ukrajinu? Jak ta skončí?

0 0
možnosti
LC

Lidé na Krymu už teď litují, někteří hořce pláčou. Kdyby zůstali přimknuti k Ukrajině, už za 5 let mohli žít podle standartů zemí EU. Tak nějak to Porošenko říkal, co?

2 0
možnosti
PH

americka zakladna v gruzinsku by urcite nastartovala miestnu ekonomiku podobne ako tu kosovsku...;-DR^

8 6
možnosti
VV

Vite Kolik pracovnich mist takova zakladna prinese a kolika dodavatelum zajisti zivobyti?

7 1
možnosti
  • Počet článků 3319
  • Celková karma 25,94
  • Průměrná čtenost 1809x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz