Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zajímavé čtení, Jane a souhlas R^.V

1 0
možnosti
Foto

Pokud jde o rudé otroctví, lze souhlasit. Rudé skončilo, otroctví zůstalo. Jen změnilo fangli. Jako od nás proudily potraviny na východ, tak teď tečou k nám proti vůli našich zemědělců, ovocnářů, zelinářů, vinařů tečou potraviny ze západu, jihu a severu. Jako od nás tekly peníze do Kremlu, tak teď odtékají zisky komerčních bank a firem vlastněných Západem. Jako jsme museli podporovat rozvojové země s rudou šmouhou na vlajce, tak teď nás o peníze připravuje mafie předraženými státními zakázkami.

1 3
možnosti

.... a přitékají zisky českých firem, které naopak podnikají v zahraničí. Vy jste už úplně mimo realitu. :-/

2 0
možnosti

Trošku to urychlili naši USA spojenci, když nám rozbombardovali průmysl. .....

2 5
možnosti

Nenechte se vysmát. Německo bylo rozbombardováno na mraky a jeho obnova se zdařila velmi rychle. Koneckonců, jako všude, kde přijali Marshallův plán. :-/

3 0
možnosti

Ještě mně v tom povídání chybí ocenění zásluh prezidenta, co se zasloužil a něco o výsledcích voleb v r. 1946.

0 0
možnosti
Foto

Nikdy přece nešlo o vzor. :-(

Od základu, vždy šlo jen o moc. Tu jen marginální, ale většinou globální.

2 0
možnosti

No tak pokud někdo věří na ruské normaliční agitky tak jedině politovat, já jsem na to snad i zběřně koukal, že by soudruh zajel i za opozičními Ukrajinci nebo dokonce krymskými Tatary to tam nikde vidět nebylo.

0 0
možnosti

no toto sem bohužel vůbec nepatří. Lituji převelice. :-/

0 0
možnosti

Vaše výlevy jsou pustá propaganda. Rusové stavšli také chrámy a měli mistrovské umění v literatuře, hudbě i maliřství. Zapomněl jste na to, že ruskem prošly dvě války, ta poslední tam a zpět, totálně zničující, bez UNRY a cizího kapitálu to dotáhli na supervelmoc. Zapomněl jste na přítomnost. Opět supervelmoc s rostoucím hospodářstvím, západ již léta v recesi, v EU chudo až černo, v USA také. Zapomněl jste na miliony mrtvých díky americké a západní politice, na špiclování ze strany NSA, na mučení domělých teroristů, nesmyslná embarga a kapitálové vysávání hospodářsky a politicky závislých zemí. Již po čtvrté mi ukradli peněženku i s doklady. Také výplod svobody a demokracie západního typu. Podívejte se na Ukrajinu, výsledek působení západní kultury.

5 6
možnosti

Ruské hospodářství klesá a je stále závislé na vývozu suroviny, protože není schopné vyrábět konkurenceschopné produkty. Ekonomika USA  roste rychleji než ruská. Nebýt americké pomoci za II. světové války, tak Rusko mělo velké problémy. A především dodávky potravin z USA v té době zachránily Rusko před vyhladověním. Země EU a USA jsou daleko bohatší než Rusko. Průměrný plat v Rusku ca 16 tisíc Kč, v USA cca 70 tisíc Kč při srovnatelných cenách. A Západ už není v recesi.

2 1
možnosti
Foto

Kam se ztratil můj článek o hodnotách, potřebných k přežití. Kritizoval jsem v něm přístup lidí, kteří vyzdvihují momentální asociace. Obvykle chytří se radostně přimykají k nejúspěšnějšímu vládci té doby, jako občané Prahy organizovaní v Souručenství slavnostně přísahali věrnost Hitlerovi, dnes to samé vidíme v médiích ve vztahu k poněkud opálenému nástupci, ale z jiného světadílu. Prosazuje se sounáležitost k zemi, která by nás nikdy neosvobozovala ve 2. světové, kdyby sama nečelila hrozbě, kterou by sama nedokázala odvrátit. Maximálně by pomohla Francii a Británii, ale nám určitě ne. Kde bychom byli dnes bez důslednosti rudého vůdce? V Ohňové zemi nebo na Sibiři? Přeživší by si jen matně vzpomínali na úrodné lány polí kdesi uprostřed vzdálené Evropy

Doufám, že mazači článků skončila služba. svůj příspěvek fotografuji a zašlu jej, jako důkaz o protiruské propagandě a činnosti admina ve službě!

4 4
možnosti
Foto

I40v56a20n 78M39a86r59e61k

6. 4. 2015 16:21

!!No, tak jste nám udělil velikonoční "lekci" dějepisu. Nechápu že jste to "rudé otroctví" vůbec přežil  ? ! ? !

A krom toho,já si na něj stěžovat nemůžu,nemusel jsem se třepat každý den strachy  o práci ,postavil jsem v pohodě rodinný dům a díky němu (rudému teroru) jsem si vysloužil důchod-y o kterém Vám se ani nesní. Takže >>>Čest práci R^R^R^!!

3 3
možnosti

To jsi byl asi v té komunistické hierarchii dost vysoko, že soudruhu? Nějaký nomenklaturní komunista?

Tobě určitě vyhovovalo, že se o tu práci třepali ostatní, kterým ten smrádek nevoněl jako tobě.

4 3
možnosti
Foto

Je pozoruhodné, jak mnoho lidí by chtělo žít v zemi ovládané Hitlerem, když se po záboru našich zemí, radostně v řadách 100 000 členů Souručenství, kde Pražané přísahali věrnost vůdci a jeho idejím. Nedávno takovou sounáležitost vyjádřili červenými kartami, už ale novému vůdci ve Washingtonu, i když poněkud opálenému. Když nechceme tolerovat jejich válečné zločiny, které by měly podléhat jurigsdikci hágského tribunálu, neboť jejich zločiny splňují texty Ženevských protokolů o zbraních hromadného ničení! Jejich použití se USA vláda nezdráhala použít ve všech válkách po 2. světové válce. Nás by tato armáda nikdy neosvobodila-nemáme pro ně důležité přírodní zdroje, ani jiné táhlo. Poděkujme Stalinovi, že byl tak důsledný. Jinak už bychom neexistovali!! Starší z nás určitě vědí o výnosu Říšské rady o našem vypuzení z prostoru uprostřed Evropy! Přeživší kdovíkde, by si jen matně vzpomínali o předhazovaném rudém otroctví, které uvádějí zbloudilci, kteří si dosud neutřídili pořadí hodnot!

2 5
možnosti
  • Počet článků 3320
  • Celková karma 25,71
  • Průměrná čtenost 1808x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz