Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zylbrsztajn

10. 12. 2007 21:34
Rozdojený kozel

Video o rozdojeném kozlu najdete tady:

http://www.youtube.com/watch?v=gFbH0GbA8Yw

Je fakt senzační, jak obsahem tak celou atmosférou, a dnes, kdy nám tyhle věci už nehrozí, je to opravdu pro zasmání. Jen bych rád upozornil, že byste měli pozorně poslouchat jak češtinu tak ruštinu, celý průšvih je totiž v toh, že se s největší pravděpodobností jedná o chybu TLUMOČNÍKA. Takže toto video není zemědělskou bizarností, ale noční můrou tlumočnicko překladatelskou.;-D

0 0
možnosti

sid

9. 12. 2007 18:16
z komára udělal vola

Pane, nepleťte si recesi a humoristický výstup s fakty !!! Onen "odborník" už tehdy takovýmto způsobem totiž poukazoval na to, že ne všechno, co říká velký bratr, je pravda.  Vy jste to všechno zvojtil - nebo lépe řečeno zkonil.  

0 0
možnosti

abcde

9. 12. 2007 21:28
Progresivní ekonomický princip.

Podojit třeba násilím i kozla, to je princip dnešního socializmu se všemi nevýhodami kapitalizmu v čechách

0 0
možnosti

Pepan A2

9. 12. 2007 16:01
Taková malá perlička

Psal kdysi pan Veselovský, bývalý ředitel pražské ZOO, že za totality četl v jedněch stranických novinách, že krajty se živí kokosovými ořechy. Když zavolal do redakce oněch novin a chtěl sjednat nápravu, redaktorem mu bylo sděleno, že se mýlí on, protože informace byla převzata ze sovětského tisku.R^

0 0
možnosti

čtenář zdrojů

10. 12. 2007 8:09
Re: Taková malá perlička

já si zase vzpomínám, že ve Večerní Praze (bývalý večerník vycházející v hlavním městě) vyšel článek, že sovětští vědci vynalezli nový systém, jak lze "sůl odpařit z vody". Poslal jsem tuto novinářskou ptákovinu do Dikobrazu a vyhrál jsem první cenu. V Dikobrazu tehdy totiž byla soutěž o nejpitomější novinářský článek. Takže i sa socialismu bylo možné poukázat na pitomosti pocházející ze SSSR.

0 0
možnosti

František I.

9. 12. 2007 15:03
Nejen pan Lysenko

také paní Dobšinová. Na jednu stranu bych se jich ale chtěl zastat. Tehdy byla genetika v plenkách a mnozí s principy pana Mendela měli potíže. I takový pěstitel, jako náš A.V. Frič. Pochybnosti a soutěž myšlenek, na ty by měli mít vědci právo. Co zmíněným socialistickým učjonym a Stalinovým milcům vytýkám, že zlikvidovali fyzicky svoji konkurenci ve vědě i v myšlenkách. Zůstal paskvil. (Z toho kozla skutečně někdy za určitých podmínek pár kapek, mechci říci zrovna mléka, dostanete. Ovšem ne tolik, abyste ho mohli dojit. Lituji také ty vědecké pracovníky, kteří toto nebohé zviřátko museli při pokusu držet.)Dopadlo to stejně, jako když komouši zlikvidovali a likvidovali každý jiný trochu svobodnější názor. Paskvilem. Stejně tak, jako když si Paroubkovi sockomouši hráli s ekonomikou a nasekali nám tu bilion dluhů.

0 0
možnosti

Pepan A2

9. 12. 2007 16:12
S tím A. V. Fričem se mýlíte.

 A. V. Frič naopak s genetikou pracoval poměrně úspěšně. Dokázal vyšlechtit celou řadu nových plodin. Nové sorty rajčat, papriky a dokonce experimentoval s jednou euphorbií, kterou chtěl vyšlechtit, aby byla výrazně větší a dal se z ní získávat v našich podmínkách kaučuk. Bohužel jeho pokusy přerušila válka. Díky ní nakonec přišel o svou sbírku kaktusů a posléze zemřel na tetanus.

0 0
možnosti
MB

ma.bre

9. 12. 2007 14:17
Taky jsem řvala smíchy,

než mi došlo, jak je to vážné.

Bohužel už lidé zapomněli nebo si nepamatují. Nedávno mi jedna mladá žena vážně vysvětlovala, že volí komunisty, protože teď si nemůže koupit byt, protože ne něj nemá, že zdravotnictví je drahé, atp. Došlo mi, že pro mladé lidi je teď mnoho věcí naprostou samozřejmostí. Že si neuvědomují, že dřív si byt nemohli koupit, ani kdyby na něj měli, a podobně. 

0 0
možnosti

pet

9. 12. 2007 13:42
navrhuji Vam

zmenit tema Vasich prispevku. Stale se opakujete... Ano, uz asi vetsina pochopila, ze co je ruske, je pro Vas spatne, ale proboha, proc to musite stale ventilovat ven. Coz takhle tema o pocasi?  Ale ne to by se zvrhlo, ze v SSSR porucili vetru, desti...

0 0
možnosti
MB

buxus

9. 12. 2007 12:03
Lysenko neměl s kozlem nic společného

... ten propagoval plazivé pomerančovníky co plodí i pod sněhem. Byl expertem na rostlinnou výrobu, ne živočišnou.

0 0
možnosti

pavel

9. 12. 2007 11:43
Nejsem si jistý

ale měl jsem za to, že Lysenko měl něco společného i s tím dojením kozla. Ale možná, že jsem si to dal nějak do souvislosti omylem.

0 0
možnosti
  • Počet článků 3328
  • Celková karma 25,43
  • Průměrná čtenost 1806x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz