Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Pan Petřík dobře ví, koho chtěl vyhazovat z práce. Například redaktora MF DNES Luboše Palatu. To se samozřejmě nemůže podařit, protože mu jaksi MF DNES nepatří. ;-DTen učitel skončil ve škole sám, odešel na dohodu. Jinak nářky komunistů, kteří vyhodili statisíce lidí z práce kvůli jejich přesvědčení, mě nezajímají.

1 0
možnosti
MT

M25a97r88e62k 94T13ů34m12a

10. 4. 2015 12:15

Já pro vašeho kamaráda pochopení mám. Motat 14-ti nebo 15-ti letým žákům hlavu putinovskou propagandou opravdu k výuce na základní školy nepatří. Sám jsem zažil průvody, sám jsem zažil zapálené agitující učitelky, které nám někdy v páté třídě vyprávěly pohádky o tom jak se máme skvěle se Sovětským svazem za zády... Co na tom, že nějakých 16 let před tím na naše území vpadla vojska Varšavské smlouvy... Ne teď jsem trochu odbočil a zapojil do toho mé vzpomínky, ale důležité je to, aby i nadále zůstala škola nepolitická, a to především zejména tehdy, kdy děti procházejí pubertou.

3 0
možnosti
KK

K75a19r53e25l 96K15a36v10k27a

10. 4. 2015 11:06

sorry, ale uřitel nemá co mlít o politice. A už vůbec nemá takhle lhát. Jeho názor mu nikdo nebere, je to jeho ostuda. Pokud by učil to co má, tak neměl asi problém.

Jak by se vám třeba líbilo, pokud by učitelé ve škole vykládali vašim dětem jak je super islám, jak je skvělá homosexualita, že nacisté = komouši byli valstně hodní a nepochopení ... .

4 0
možnosti
JN

Dobrá práce,škoda že tomu Karlovi nemám kam poslat flašku ;-DR^

1 0
možnosti
LH

Jardo skoda ze uz nejsou svazaci ty by si tam zapadnul jak nic

1 1
možnosti
ZD

;-Dza bolševika jsme takovýmto lidem říkali udavači a hovada...a myslím ...že hovado je v JČ velice zakořeněno...musíte být na sebe pyšný autore a myslím ...že až synek dospěje a někdo mu to omele o hubu...tak bude jistě také....;-D;-D

9 0
možnosti
Foto

Typické chování tzv. demokratů Rv

9 6
možnosti
MT

M98a87r71e52k 75T67ů43m57a

10. 4. 2015 12:18

Ne chování rodičů, kteří si nepřejou, aby jejich dětem někdo pletl hlavu politikou!Rv Já bych na místě rodičů udělal totéž.

0 0
možnosti
ZB

Uz jsem dlouho necetl tak zaujaty paskvil od zakomplexovaneho bloggera. Kdybych to mel dal komentovat, tak by mi museli zrusit ucet, takze dalsi kritiku necham na jine...

10 2
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Já to tedy čtu jinak. :-/

6 1
možnosti
SN

:-)    Autore, příjemně jste mi zpestřil čtvrteční večer! Ráno Pešinský, večer Vy!   JE třeba vyhlásit soutěž o neprofláknutějšího autora s převelikou fantazií, vítězství v které bude odměněno zájezdem do Kyjeva, v maskáčích!  Vám Ti komunisti úplně zatemnili mozek. Vás zajímala 

v měšťance politika? Ta děcka to mají na háku, tak jako jsme to měli my. Těch dobře živených politologů, kteří nevytváří pražádné hodnoty a jen mlátí furt dokola prázdnou slámu, je hafo.  Patříte mezi ně i Vy. Těch pár dělníků a lékařů na naše důchody nevydělá. ONi vlastně živí i Vás v produktivním věku, zatímco byste se měl ohánět někde lopatou. Přišel byste alespoň na jiné myšlenky!   RvRvRv

12 0
možnosti
VV

A co treba takhle vyhlasit soutez o nejproflaknutejsiho diskutera-minusare?

2 3
možnosti
PK

Se mně nezdá ten příběh. Ani nelíbí. A to Rusa nemusím a Putina zvlášť nemám rád. Je nebezpečný. Na Ukrajině a Krymu nemají co dělat. Ale vyhazovat z práce za názor, jakkoli pomýlený??? Nejsme jako oni:-)

3 1
možnosti
JN

Spousta učitelů je zbytečně držena v profesi a naše školství upadá. Je třeba vyházet plevel. Učitel neumí matematiku a vrtá se do dějepisu. Tím pádem nesplňuje požadavky a já bych v soukromé škole tohle živit nemohl. Vy snad ano ? A proč by ho měla živit státní škola ?

1 0
možnosti
  • Počet článků 3320
  • Celková karma 25,66
  • Průměrná čtenost 1808x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz