Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Americký trh je bohužel nepříliš svobodný, klade překážky a težko se na něj proniká. Jakmile ale na něm jste, jde vše OK, oni si nechají nakukat cokoli a peníze z nich vypadávají jedna radost.

0 2
možnosti
PK

Nejsem naivní, každý člověk od dětství by měl být vychováván k pracovitosti, píli, touze po vzdělání, schopnosti překonávat překážky atd. Každý člověk ale nemůže být úspěšný podnikatel, nemá proto předpoklady ale může být výborný nebo průměrný pracovník, slušný člověk. Vy v podstatě říkáte, že každý může být úspěšný jako Jágr, jako Špotáková. To je takové laciné pravicové uvažování a následuje - za všechny problémy - vy líná holoto - si můžete sami a umíte jen natahovat pracky a strkat je dokonce do cizích kapes.

1 0
možnosti
PK

Jinak klobouk dolů co USA dokázali. Uměli ale nakupovat mozky, často za ně neplatili, ovládli dolarem svět a jejich přístup a finanční možnosti umožňují si třeba na většinu prací a služeb zjednat - a tam se ti z šikovných a pracovitých Čechů řemeslníků uplatní. Doma si většinou vše jako údržbu bytu, malování, děláme sami. Švagr byl contractorem, tak mi o tom hodně prozradil.

0 0
možnosti

Zieglerovo nové stupňování slova "dobrý":

dobrý, lepší, nejlepší, americký

2 2
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

JC

A také říkal, že naopak v Evropě nejsou /podnikatelé/ vítáni. Osobně si myslím, že Evropané a Američané jsou geneticky rozdílní. Prostě z Evropy odešli ti, co chtěli stát na vlastních nohou a zůstali ti, co jen natahují ruku a stěžují si. I proto se v Americe prosadí zejména pracovití Češi. Ti líní, že rychle vrátí.

4 0
možnosti
JR

J42a60r37a 31R28a48n53k

26. 11. 2014 20:13

Nikdo zde nepise, ze ve Statech zije a "pracuje" take spousta Cechu ilegalne, zrejme se svezou ted s amnestii pro Latinos. O tom vime my, zde zijici, protoze kazdou chvili nekdo napise, jestli bysme mohli ubytovat, najit praci a podobne, horsi je to. ze jejich pasy jsou uz asi neplatne.

0 0
možnosti
  • Počet článků 3331
  • Celková karma 24,95
  • Průměrná čtenost 1805x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz