Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Není to tak, jak jsem tvrdil. Politbyro 1968 : Brežněv Ukrajinec, Voronov Rus, Kirilenko Rus, Kosygin Rus, Šelepin Rus, Suslov Rus, Poljanskij Rus, Podgornyj Ukrajinec, Šelest Ukrajinec, Mazurov Bělorus, Pelše Lotyš. Zprvu smířliví k Pražskému jaru byli Brežněv, Kosygin a Suslov. Agresechtiví - Podgornyj, Šelest. Měli podporu u ministra obrany Grečko - Ukrajinec, ministra zahr. věcí Gromyka - Bělorus, velitele VS Jakubovskij Bělorus, šéfa KGB Andropov - Rus. Proti vývoji v ČSSR byli i Gomulko -Polsko, Živkov -Bulharsko, Kadár Maďarsko, Ulbricht NDR.

0 0
možnosti
Foto

Co se nehodí, to se maže. Tohle jsme tu už kdysi měli.

0 0
možnosti
JZ

Lži a hoaxy se mažou. Vyvrátím již brzy.

0 0
možnosti
SB

Hrdinky povstání si velice vážím.

Její názor na Putina zcela sdílím.

Přesto Vám budu částečně oponovat.

Není zcela relevantní dávat do souvislosti to, že je ta dáma je opravdová hrdinka, a to, že Putina považuje za druhého Hitlera.

Ve svém věku (60 mi už bylo, 65 dosud nikoli) již vím, že neplatí, že včerejší hrdina musí mít určitě dnes pravdu nebo že včerejší padouch ji dnes mít nemůže. Například František Kriegel pomáhal v roce 1948 Gottwaldovi s pučem, avšak v roce 1968 se v Moskvě zachoval statečně. A naopak Alois Grebeníček byl hrdinou protinacistického odboje, ale po válce se stal vyšetřovatelem StB. První z nich si prošel cestu od padoucha k hrdinovi, druhý od hrdiny k padouchovi, ale oba nám podávají důkazy, že nelze automaticky argumentovat minulostí jednoho člověka a dávat ji do souvislosti s jeho přítomností.

V tomto případě to, že včerejší hrdinka má pravdu i dnes, skutečně platí, ale jako obecnou argumentaci to uvádět nelze.

0 0
možnosti
JL

Neni me jasne proc pani Dubska, "tohle" pri sve stovce od Rusu necekala. Presne "tohle" se stalo uz pri jeji padesatce, v roku 1968! RUsko, tak jako v soucasnosti zakerne napadlo sousedni slovansky stat, jen s tim rozddilem, ze se agresorum nepostavil na ozbrojeny odpor. Kdyby tehdy Cs. armada a iid kladli organizovany odpor , dopadli jsme strejne jako Ukrajinci nyni, i mira destrukce by byla priblizne stejna. Je to zrejme, uz z toho jak pocetna sovetska (ruska) armada byla a jake vyzbrojena byla. Jen tanku a jen v Prace bylo vic nez mela cela rakouska armada a taky v pripade potreby by jich bylo nepochybne a bez vahani pouzito.

Tedy nikoli, "Putin druhy Hitler", druhym Hitlerem byl uz Breznev, Putin je az tretim. Potencionalnim Hitlerem je vlastne kazdy z kremelskych fuhreru, (vyjimkami jsou jen Gorbacov a Jelcin) od Stalina az po Putina!

1 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

  • Počet článků 3320
  • Celková karma 25,66
  • Průměrná čtenost 1808x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz