Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Logické, karma!

Pokud by Evropa měla přijímat migranty podle těchto Němců, vidím to tak na 10 miliard. Ještěže mi není dvacet!

To je hrozný, komu já už dávám karmy:-)

1 0
možnosti
Foto

Určitě je za tím Putin, a ta města jsou jen pokusný vzorek. Další města a země budou následovat....;-)

1 0
možnosti
Foto

Musím jenom upozornit, že to není poprvé v dějinách Evropy, kdy někoho chytá děs při možné úvaze o imigrantech. Notoricky známé jsou třeba výkřiky o žlutém nebezpečí. Stejně tak se jeden význačný český továrník křižoval při úvaze o možném návratu imigrantů zpět do Evropy z USA v r. 1909, kdy vypukla v USA hospodářská krize, která pak se přelila do celého světa.

Poučeni: Je třeba si zachovat chladnou hlavu a trvat na dodržování platného mezinárodního práva, i když se to stane nevýhodným. A je to několik let zpět, kdy se zdůrazňovalo, že Evropa vymírá. Takže máme dvě možnosti: buď stejně jako nositelé nějaké kultury vymřeme, a nebo přežijeme pod značkou multikulti.

2 0
možnosti
JB

Nemyslím. Evropa určitě nevymírá, nikde ani není psáno, že je nutno počty obyvatel neustále navyšovat, už takhle jsou nejspíš limity překročené. Nejde stavět obydlí na úkor orné půdy, v Čechách to bude za chvíli jak na Sahaře - jo, tak to možná migrantům připomínalo jejich kontinent, ale voda už není ani pro nás. Bydlím v Polabí, tady už skoro pět týdnů nepršelo. Klidně ať ještě trochu vymřeme, těch Evropanů, co se rodí, je tak akorát. Nebo myslíte, že v ČR je místo ještě na jeden dva miliony lidí? Když už teď se někde nemůže stavět, protože nejsou zdroje vody?

Těch lidí, co chtějí žít pod značkou multikulti je absolutně minimum, nikde to nefunguje.

1 0
možnosti
Foto

Když někteří demokraté předkládají protiimigrační argument ve smyslu možného nastolení jiných mravů a zvyků, pod kterými budeme trpět, pokud se k nám nastěhuje velké množství lidí z jiného koutu světa, nemám k tomu co říct. Takový argument nemá žádnou logickou chybu. Pokud chceš demokracii, nemůžeš být nikdy svobodný, neboť ti vládne většina. Dokud patříš do většiny, žádný problém, ale když z ní náhodou vypadneš, tak si nestěžuj. Tvůj strach naprosto chápu a rozumím mu. A přeju hodně štěstí, neboť pokud se ti podaří být ve většině pro tvou falešnou svobodu po dobu tvého vlastního života, tvým dětem už se to podařit nemusí.

Vivat demokracie. :-/

1 0
možnosti
Foto

K12a13r15e31l 96C65a36c82h

6. 7. 2019 19:46

Politici EU ohrožují bezpečnost Evropy tím, že považují Islám za náboženství, které je hodné ochrany svobody vyznání a veřejného praktikování této víry. Já již se toho nedožiji, ale nezmění-li se v EU postoj k Islámu, změní se v Evropě během několika desítek let kulturní prostředí. Evropská kultura bude převálcována islámskou kulturou. Každá vyspělá kultura v historii zanikla vpádem barbarů, protože zpohodlněla a neuměla se bránit. Ten vpád začíná stěhováním národů. A naivkové svým budoucím katům nabízejí pomocnou ruku.

7 0
možnosti
FL

I tam kde zákaz přijímání imigrantů je, tak se nedodržuje. Do Itálie stále připlouvají. Nebylo by od věci začít uvažovat o obnově hranic

2 0
možnosti
Foto

Jako obvykle PR pro Vašeho zaměstnavatele Zdechovského-proč to nedáváte do politické areny když jdde o politickou agitku?

Těch 200 tisíc potencialních teroristů si Zdechovský jak je jeho zvykem vycucal z prstu aby nás měl před čím "zachraňovat" Rv

2 12
možnosti
MK

Kdybys Polický uměl nějakou jinou řeč mimo češtiny, tak bys zjistil, že pan Zdechovský si nic z prstů nevycucal.

7 1
možnosti
PL

Tak jistě, mít názor na spolek oněch měst je pořádku. Ostatně i já si, poněkud xenofobně, myslím, že nedělají dobře.

Nicméně na rozdíl od vás chápu, že je to vnitřní záležitost zmíněných měst a vím, že neznám dost dobře vše okolo, tudíž nemám ani vaší nutkavou potřebu do toho strkat rypák. Prostě za hranicí názoru nejdu.

Jenomže, vy už jste takový p. Zieglere, ze se neustále rýpáte v něčem, čemu nerozumíte a do čeho vám nic není. Výsledkem je vždy mizerný blog napsaný hlavně na základě vašich mylných dojmů.

4 10
možnosti
SB

Ona to není vnitřní záležitost těch měst.

Městům je nadřazeno právo příslušného státu, tedy Německa, a v některých případech je i německému právu nadřazeno právo eurounijní.

My dva se s panem Zieglerem mnohem častěji kritizujeme než chválíme, takže touha po osobním seznámení není ani na jedné straně, ale pokud by čistě teoreticky pan Ziegler pozval mne do svého bytu v Českých Budějovicích nebo já do svého bytu v Praze, skutečně by do toho nikomu třetímu nic nebylo. Proč by do toho nikomu jinému nic nebylo? Inu proto, že oba požíváme právo svobodného pohybu po České republice, takže pana Zieglera k sobě může pozvat kdokoli a mne také. Ale našemu právu vlastníka bytu jsou nadřazeny české a eurounijní zákony o pohybu osob. Jeden druhého k sobě pozvat můžeme, ale ani jeden z nás nemá právo pozvat k sobě někoho, kdo nemá právo pobývat v ČR nebo v Schengenu, nemáme právo pozvat k sobě někoho, kdo má soudní zákaz pobytu v příslušném městě, nemáme právo k sobě pozvat uprchlého vězně nebo někoho, po kom je vyhlášeno celostátní pátrání a na koho je vydán zatykač.

Jestliže někdo nemá co pohledávat na území Německa, Schengenu nebo EU, nemají příslušná města právo ho k sobě zvát.

10 1
možnosti
  • Počet článků 3320
  • Celková karma 25,88
  • Průměrná čtenost 1808x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz