Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No k tomu pruhu pro MHD/taxi... Pokud na nějakém místě nevznikají dopravní komplikace tak proč tam teda ten pruh je? Takže buď tam je k ničemu, nebo brzdí dopravu... V obou případech -> Zrušit!

1 0
možnosti

Každý už dnes ví, že Svobodní jsou nástrojem, pseudostranou kmotrů ODS, Top 09.

0 1
možnosti

Každý dnes ví, že vy nic nechápete.

1 1
možnosti

No, nic ve zlém pane Ziegler,

Jsem z Prahy a trochu mě vloni "nadzvedlo" vyjádření pana Jaroslava Ďuriše o tom, že prý pražané platí "málo peněz" za svoji dopravu. A že to prý nikde tak není.

Možná měl p. Ďuriš zpracovanou studii o cenách městské dopravy v jiných zemích, případně (snad) v blízkých vesmírných galaxiích.

Stav, kdy já, jako nezaměstnaný invalida II stupně v současnosti špatně se pohybující a vlastně odkázaný na MHD - (61let, před operací TEP) musím platit dopravné jako každý produktivní výkonný občan a mohu čekat další zvýšení jízdného v Praze se mě opravdu nezdá jako vrchol mimořádných schopností Vašeho favorita.

Možná je mimořádně výkonný v jiném oboru ohledně dopravy, ale o jeho kvalitách jako ředitele takového kolosu jako je DPP + Ropid mám pochybnosti.

Jen tak mimochodem se optám: měl u Vás v Budějovicích nějakou politickou příslušnost?

S pozdravem čtenář Vašich mnohdy příhodných blogů.

Tomáš Brázda

Praha

0 0
možnosti
Foto

Já, viz moje různé nálezy pod jinými články, soudím, že Svobodní se nechali někým tvrdě zmanipulovat. Jméno nedám, ale dá se odvodit.

Ale v tomto s nimi mohu souhlasit. Proč něco nařizovat? Lidé lépe vědí, co potřebují. Huncút na radnici to nespraví.

3 0
možnosti
Foto

Svobodní to nemají lehké.  Jsou docela dobře obeznámeni s Rakouskou školou ekonomie, znají Misese, Rothbarda, Hoppeho,  Sotu a další a tudíž si uvědomují, že stát je zlo.  Jenže pokud chtějí dělat politiku, uvědomují si, že se dostanou do konfliktu s principy, kterým věří.  A to je dost vyšerpávající.

1 0
možnosti

Z tohoto blogu to pěkně páchne.

2 2
možnosti
Foto

Proč si lidé stále myslí, že svoboda neumí nalézt řešení všech společensko-ekonomických  problémů, včetně těch nejsložitějších, když historie nás učí, že opak je pravdou.  Neštěstí spíše vidím v tom jak jsou lidé indoktrinováni a pak píší nekonzistentní články. Rv   Jinak Svobodní jsou pořád etatisté i když se záblesky zdravého rozumu.

4 0
možnosti

I38v73o 31B37o28u91š50e

6. 10. 2014 20:02

Jaká historie konkrétně nás to učí?

0 0
možnosti
  • Počet článků 3321
  • Celková karma 25,32
  • Průměrná čtenost 1808x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz