Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IJ

I65v39a88n 12J70i24r55e26š

8. 11. 2014 16:41

A..., náš pověstný kadet Biegler opět perlí. Snad už si ho jeho páni konečně všimnou.

0 0
možnosti
Foto

Sankce samozřejmě nikdy nepůsobí ihned a za druhé jsou obětí té ekonomiky, která je uvaluje. Rozdíl je v tom, že pružnější ekonomika si s tím poradí snáze, nepružná, založená na drancování nerostného bohatství, hůře.

0 0
možnosti
AS

A28d49a98m 35S92t84a28v22a

8. 11. 2014 9:51

"Česká ekonomika roste, Rusko ničí sankce...": Autore, měl jsem Vás za poctivého konzervativce, ale nyní si uvědomuji, že jste prachobyčejný populistický anarchista...

2 1
možnosti
JZ

Ano, rusofilové nechtějí vidět pravdu, která bolí.;-D

1 2
možnosti
MP

Je zajímavé klik lidí nechce vidět pravdu. Je mi vás líto...Pravda někdy bolí a je velmi nepříjemná. Přání a realita bývají stejné jen u snílků a naivů.;-D;-D;-D

1 2
možnosti
LC

Rudé Právo, 1975. Stejně údernými článečky sem přispívá i bloger Cvalín. Tohle může mít úspěch tak v Rusku, USA a možná trochu v Německu. Ale v Česku?

2 2
možnosti
MP

Kreml hned našel obchodní partnery prakticky po celém světě- Brazilie, Bělorusko, Pákistán, Čína, Latinská Amerika, Čína, střední Asie, Blízký východ...

3 2
možnosti
Foto

Legrační, až dětsky naivní článek. Tak vida, česká ekonomika drtivě roste, o celých 2,5%. No tak to budeme za 5 let tam, kde jsme byli v roce 2007  -  pokud to vydrží a nic se cestou nepodělá.

4 7
možnosti
MP

Pravda je přesně opačná. místopředseda vlády Šuvalov: Prosím, nerušte sankce! Pomáhají Rusku! Čím dřív budou sankce zrušeny, tím hůř pro ruskou modernizaci!   V letošním roce opět /!!!/ ruská vláda očekává, že nebude mít žádný rozpočtový deficit a putinova překvapivě vysoká popularita mu dovoluje prosadit nepopulární reformy.  Opsáno z názorů lidí- Každý, kdo podcenil Rusko, dopadl zle. Rusko brání rodinu a tradiční hodnoty, na nichž byla vybudována eurocivilizace. Sankce Rusko posílí a dokonce nastartuje novou éru v ekonomice!!!  !!!!!!!!!!

3 8
možnosti
PK

Nechci moc rýpat, ale výpadky z příjmů ropy a plynu zanedbatelné asi nejsou.

6 0
možnosti

Tak, tak, pane Zieglere, karma.

Jinými slovy, Zemanovy řeči plynou, a voda (ekonomika) teče, tedy ubírá se svou vlastní cestou. Copak tomu asi říká ufňukaný ředitel Hamé ? Jo, jo, na obchodní zastoupení a vývoz paštik zahraniční politiku státu prostě degradovat nejde.

politik, který nadřazuje zájmy několika továren, vyvážejících do Ruska, nad zájmy celého národa a celého kontinentu, by neměl být dál ve veřejných funkcích.

Zdroj: http://www.penize.cz/ekonomika/290412-ocima-expertu-tvrde-trochu-nebo-vubec-sankce-vuci-rusku

4 3
možnosti
Foto

JJ, asi proto jel Zemam prodávat pašitky do Číny a Zaorálek do Izraele a jistý velvyslanec nás hodlá učit, jak bojovat proti korupci. ;-)

1 3
možnosti
  • Počet článků 3320
  • Celková karma 25,82
  • Průměrná čtenost 1808x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz