Cenzor a lhář Okamura křičí, chyťte zloděje

Je to tragikomická fraška šéfa pochybného spolku SPD, on si stěžuje na to, že Blesk nechce jeho partaj pustit do předvolebních diskusí a přitom sám na facebooku znemožňuje lidem kritickou diskusi.

Tomio Okamura je už proslulý tím, že odmítá pro něj nepříznivé názory na jemu spřízněných webových diskusí a sociálních sítích všem, kteří si dovolí mít jiné mínění než předseda obskurního spolku Strana přímé demokracie. Také se odmítá bavit s novináři, a na akcích SPD jim znemožňuje jejich práci. Vedení Blesku se proto rozhodlo vyloučit SPD z debat před komunálními volbami. Nedivím se mu, známé přísloví praví oko za oko, zub za zub. A to je tento případ, vy nás ignorujete, my Vás také budeme ignorovat.

Tomio Okamura

Chování Okamury prostředního je drzé, dá se říci, že cenzor volá po cenzuře nebo výstižněji s Karlem Krylem vrah o morálce káže. Navíc se v případě Blesku nedá mluvit o cenzuře. To si v SPD pletou pojmy s dojmy. Blesk je soukromé medium a je čistě záležitostí redakční politiky jeho vlastníka, koho si bude zvát do svých diskusí. Svoboda projevu neznamená to, že každé medium je povinné zveřejňovat všechny názory, ale to, že nikdo nemá právo druhým  bránit v šíření informací.  

Seznamzpravy.cz také nedávno uvedl, že Tomio Okamura lže, kdy si stěžuje na údajnou cenzuru médií. Tento zpravodajský web jasně doložil, že šéfovi SPD opakovaně nabízel vyjádření se k aktuálnímu dění včetně rozhovoru a ten vůbec neodpověděl. Populista zůstane populistou, i kdyby trakaře z nebe padaly. A člověk, který pohrdá hrdiny vlastního národa, není vlastenec, ale kolaborant a vlastizrádce.    

https://zpravy.idnes.cz/media-spd-predvolebni-kampan-komunalni-volby-volby-do-senatu-okamura-12c-/domaci.aspx?c=A180803_135213_domaci_bja#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=domaci&utm_content=main

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/na-sjezd-spd-nepustili-nas-stab-a-nektere-dalsi-novinare-nepustime-vas-nejste-na-nasem-seznamu-51788

 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Ziegler | pondělí 6.8.2018 18:35 | karma článku: 31,65 | přečteno: 1111x