Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KH

"Nedávno tu europoslanec Tomáš Zdechovský, který se o kauzu dětí Evy Michalákové velmi zajímá dává k dobru, že se stát stará o pašeráky,- .Emil Novotný a Radek Hanykovics, kteří byli v Thajsku v polovině devadesátých let odsouzeni za pašování heroinu původně na padesát let, byli právě 13. ledna 2004 převezeni k výkonu trestu do České republiky. Stalo se tak na základě smlouvy mezi Thajským královstvím a ČR o předávání pachatelů trestných činů a o spolupráci při výkonu trestních rozsudků. Hanykovics umřel a Novotnýho osvobodil Klaus.  To ten Zdechovský spolu s Váma bude furt připomínat? Kolik tam v tom Norsku bylo právníků, poslankyně Chalánková,  dědečk, babička, sestra Michalíkový? Čtyři roky, ti kluci žijí dost dobrý život v jiné rodině, a podle toho staršího ani nechce jít za matkou. Jaké pane Zieglere, máte na mysli unesené děti? Unést je asi tak můžeme k dědečkovi nebo  k sestře pí Michalíkové do Česka.  Pí Michalíková chce zůstat v Norsku a o tátovi  těch dvou kluků ani řádek. Kampak by asi šli, ti kluci v  Česku? Sociální pracovnice by se postaraly? Jasně bojujme, ale pro ty kluky .Zeptejte se  těch kluků, pane Zdechovský a Zeiglere. To nikdy neuvidíme, jenom to , že dcera Zdechovskýho umí mluvit s dalšíma holkama.Tohle si  Vy Zdechovský a Zieglera taky okoukněte. http://www.ceskatelevize.cz/ct24/kalendarium/41507-paseraci-drog-novotny-a-hanykovics-prevezeni-do-ceska/

1 9
možnosti
JZ

A co to mění na tom, že paní Michaláková neprovedla nic tak hrozného, aby o děti přišla.

8 0
možnosti
Foto

S tím, že se příliš staráme o práva kriminálníků 100% souhlas. Naše vězení jsou jak zotavovny.

Ale u té paní Michalákové si nemyslím, že vše se stalo zcela svévolně.

1 1
možnosti
MP

Na to, aby získala titul supermatka roku asi pí. Michaláková nekandidovala. Na odebrání dětí a vůbec celý ten záludně mstivý postup to nebylo podle žádného práva. Děti jednou  budou moci žalovat Norsko.

2 0
možnosti
MP

Sice jindy se názorově liším, ale v tomto případě plný souhlas s článkemR^

4 0
možnosti
  • Počet článků 3319
  • Celková karma 25,83
  • Průměrná čtenost 1809x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz