Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

Asi to okoukali od přilepenců na magistrále

3 0
možnosti

Honzo, já s Vámi souhlasím málo, ale tady máte stoprocentně pravdu. A souhlasím i s panem Pražákem, že Policie ČR měla konat, zatýkat a ano, mělo se to řešit jako obecné ohrožení.

Já jsem sice před lety natočil v Žatci krátké video (https://www.youtube.com/watch?v=dSov-9Vl6Cw), kde šlo dle mého názoru o zneužití vozidla s právem přednostní jízdy, já jsem se na to následně ptal jak u hasičů, tak na MÚ - omluvili se. Šlo o svatbu jejich kolegy. Tohle je ale zcela vyjímečný exces, do jisté míry i pochopitelný.

Takže ještě jednou - souhlasím s Vámi, karma!

5 0
možnosti
JZ
Foto

Tohle je na žalobu za obecné ohrožení. Moje svoboda končí tam, kde začíná svoboda ostatních. Vám karma.

10 0
možnosti
AL

Podívav se na fotky oněch blokátorů bylo mi vše jasné. Yntelygence z nich přímo sršela.

1 0
možnosti
EB

jakpak by se asi tvářil některý z blokátorů, až by zjistil, že hasiči jeli zasahovat do bytu jeho rodinného příslušníka a v důsledku blokády dojeli se zpožděním, pročež ... dosaďte si podle okolností? hasiči dělali svoji práci - s průvodem to nemělo společného naprosto nic.

11 0
možnosti
KL

Napadlo mne, co by se asi dělo, kdyby podobně někdo blokoval průvod při Prague pride. To by byl virvál, to by se zase politici předháněli v tom, kdo by to razantněji a hlasitěji odsoudil, vyzývali by k tvrdému tažení proti homofobii a podobné výkřiky. Ale když někdo blokuje legální průvod odpůrců potratů, tak je mezi politiky ticho po pěšině...

14 1
možnosti
Foto

Kdyby zároveň blokoval vozidla IZS, byl by ten virvál naprosto oprávněný.

3 3
možnosti
MK

Mezi nima poslankyně za Piráty.

15 0
možnosti
MK

europoslankyně Markéta Gregorová (Piráti)

Plus lůza z Antify.

17 0
možnosti
Foto

Zasloužená karma.

8 1
možnosti
Foto

Když v nás není základní slušnost je na to taková jednoduchá pomůcka. Představte si , že ti hasiči, nebo ta záchranka jedou pomoct někomu vám blízkému a uvidíte, že se vám bude uhýbat lépe a ochotněji.

Vašek

13 0
možnosti
Foto

V mnohých krajinách je na frekventovaných križovatkách cez mesto naviac jeden pruh pre takéto prípady ale vždy sa aj tak dajú na okraj, aby také vozidlá mohli prejsť.

0 0
možnosti
VF

Došel jsem k podobnému názoru. Karma.

6 0
možnosti
  • Počet článků 3356
  • Celková karma 21,89
  • Průměrná čtenost 1798x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz