Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Karma.

V roce 1970 mi bývalý významný státní činitel, v té době vyhozený z partaje a všech funkcí, aby uživil rodinu, tak fáral na šachtě jako pomocník skladníka, řekl:

v Evropě jsou pouze dva národy , které jsou schopny vyvolat válku . Němci a Rusové. Vzhledem k tomu , že Němci to mají dvakrát za sebou , je potřeba dávat velký pozor na Rusy.

Proti Německu se postavil celý svět a proti Rusku nikdo. Proto nás ovládali 40 roků.

1 0
možnosti
Foto

Že si to neuvědomil před rokem 1970. Myslím, že do té doby, jako významný státní činitel byl s Rusy velký kamarád.

0 1
možnosti
VV

Jeste jednou jsem pri prilezitosti toho sedesateho vyroci nakouk a prekvapilo mne ze se zde nikdo z te tridy pilitickych veznitelu neobjevil aby branik ty socialisticke vydobytky,

1 0
možnosti
VV

No vida, uz se dostavil.

1 0
možnosti

R^R^R^R^R^R^R^

Díky!

Souboj mezi Dobrem a Zlem je možná věčný, takže je nutné stále pamatovat, že ti všichni, kteří konali komunistické násilí z nenávisti, jsou tu stále s námi a snaží se škodit naší zemi ve spojenectví s ruskou hybridní válkou. Už se zdálo, že Zlo u nás vítězí, jako lež nad pravdou a nenávist nad láskou, že Zlo u nás v součanosti vrcholí, a že se již přes oligarchickou demokracii budeme řítit k totalitě, ale naštěstí jsou nám v cestě podzimní volby, které nás mohou navrátit k liberální demokracii se svobodou pro všechny občany.

Pro naši svobodu a demokracii nejsou nebezpeční jen komunisti a postkomunističtí papalášové, ale mnohem nebezpečnější jsou okamurovci. Rudnutí a hnědnutí je vrcholem Zla!

:-)

2 0
možnosti
Foto

Nezapomeňte však připomenout, že Vy lidovci jste se na té vládě s komunisty aktivně podíleli

0 2
možnosti
PL

P12e94t40r 36L39o71r63e89n52c

13. 8. 2021 10:15

Říká se tomu HLASOVÁNÍ NOHAMA.;-)

Regulace tohoto hlasování se prováděla vysokonapěťovými ploty EZOH, samostřílným zařízením SM-30, minovými poli PP-Mi-Šr II, samostatně útočícími psy SUP, samopaly Sa vz. 58 a betonovou zdí Antiimperialistischer Schutzwall.

4 1
možnosti
PL

P60e25t66r 41L14o82r54e45n37c

13. 8. 2021 14:36

Za co mínus, pane Šimku?

Jako že to všechno nebylo proti hlasování nohama, ale naopak na ochranu pracujících před agenty?

1 0
možnosti
Foto

I68v71o 78C71i64l81i55c83h

13. 8. 2021 9:33

Zasloužená karma R^

6 0
možnosti
Foto

Smutné je, že někteří to zřejmě nepochopí nikdy a pořád budou tvrdit, že socialismus je prostě nejlepší a budou do toho vtahovat i nás ostatní. A že máme teď do té bídy a zmaru slušně našlápnuto. :-(

7 0
možnosti

O to víc musíme usilovat o návrat k liberální demokracii. :-)

0 0
možnosti
DP

Vypravel mi pan Kozak, (uz davno neni mezi nami bohuzel),volynsky Cech, ktery prisel s Rudou Armadou do Ceskoslovenska, tam se rychle ozenil aby se nemusel do SSSR vracet (i kdyz to pry bylo o fous), a jelikoz mel s bolseviky svoji zkusenost, vedel uz tenkrat, jak to v CSR nakonec dopadne, necekal ani na vitezny unor a zavcas se premistil do Svedska. Mel nekolik roku starost o pristehovalce a jejich pracovni zarazeni ve Svedsku. V roce 1973, po prevratu v Chile, si Svedsko dovezlo hodne chilanu, mnozi z nich byli tak zvani profesionalni revolucionari. Jeden z nich chtel puvodne do socialistickeho raje a tak po priletu do Svedska si zacal vyrizovat presun do DDR. Asi po roce vychodonemecke byrokracie se mu to podarilo a na podzim 1977 se do DDR vystehoval. Uz za osm mesicu mel toho jeho vysneneho socialistickeho raje plne zuby, ze socializmu byl vylecen a zadal o navrat do Svedska. Pan Kozak rikal, ze nekteri ouradove ve Svedsku mu navrat nechteli povolit, at si tam pry ten socialismus s odpustenim "vyzere", ale nejaky rozumny clovek se zastal, aby mu bylo povoleno vratit se do Svedska a tim padem vysvetlil svym jeste stale revolucne naladenym chilskym krajanum, jak ten socialismus ve skutecnosti vypada.

12 0
možnosti
VV

Nemusite chodit do svedska, takovy Wolf Biermann si take myslel ze mu v DDR bude lip. dokonce snad dvakrat.

https://de.wikipedia.org/wiki/Wolf_Biermann

0 0
možnosti
  • Počet článků 3320
  • Celková karma 25,88
  • Průměrná čtenost 1808x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz