Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

Babiš nevládne, takže nemůže ani Fialovi nic nabízet, kromě svých kvalitních potravin.

0 1
možnosti
Foto

K diskuzi:

Každý má právo si kupovat nekvalitní potraviny. Jistě.

Ovšem měl by být o jejich kvalitě informován.

Pokud zahraniční firma předstírá, že na náš trh dává totéž co na trh svůj či trhy jiné, je to obyčejné šejdířství či spíše podvodné jednání, pokud je tovar pro nás ošizen.

Kdyby minulé vlády zamezily tomuto šejdířství a šmejdství, nemusel by pan Babiš dnes předstírat, že spadl s višně, tedy objevovat pro nás nedůstojnou a ponižující realitu, která je většině občanů mnoho let známa. Šejdířům se daří tam, kde šejdíři tolerují

šejdíře.

2 1
možnosti
Foto

Pan Zavadil má samozřejmě na lásku k šejdířství právo.

1 0
možnosti
PV

P73a94v22e40l 92V98é42b56r

16. 11. 2023 13:41

Výrobkům Agrofertu se vyhýbám jak čert kříži (dokonce mám kvůli tomu v telefonu apku, která dokáže podle čárového identifikovat tohoto výrobce) a nazývám je posměšně "Babišův mls". Slynou totiž jen malým podílem opravdových potravin a nadměrnou chemií. Např. u chleba jsem poznal během krátké doby, že mého oblíbeného pekaře zakoupily Delta pekárny. Ten chléb se nedal jíst a druhý den plesnivěl.

0 0
možnosti
JZ

Tak Babíš Boys se už dostavili v téměř kompletním složen. Ještě chybí Peťa Nedvěd a sestava bude úplná. Jak se někdo dotkne jejich guru, tak je konec.

0 4
možnosti
Foto

Jestli je Biedronka portugalská, pak Prazdroj je japonský a Škoda je německá.

A Volvo je čínské.

6 0
možnosti
JZ

Nepsal jsem, že Biedronka je portugalská, ale majitelem je portugalská, ale majitelem je Portugalec a to je rozdíl.

2 0
možnosti
PK

Pořád se mluví o nízké konkurenci v maloobchodě - je to v tom božském Německu jiné? Tam to také ovládají řetězce, kolik je tam těch malých lokálních krámků na rohu ulice? Minimum. Nebo hobby markety? To samé.

1 1
možnosti
JZ

V Německu je pořád malých krámků dost.

0 2
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

RJ

Každý výrobce, bez vyjímky , vyrábí to co si přeje odběratel. Z logiky kterou ani vy nemůžete popřít. Když si zcela dominantní odběratel, případně jejich "společenství", objedná od jednoho z největších výrobců danou klasifikaci výrobků, určenou hlavně cenou, pochopitelně ji dodá. Kdyby to neudělal, nebude brzy nejen největší ale nebude vůbec. Zcela jednoduchý zákon "trhu".

Že tu nekvalitu kritizuje z pozice politika je přeci zcela normální, pravda z pozice politika by s tím měl spíše možnost něco dělat ale to je, jak jsme se dozvěděli pro změnu od současných vládních kritiků téhož, nemožné.

Vaše dobré rady jak to má každý kritik zkusit jinak jsou natolik mimo realitu, že nemá smysl se tím zabývat. Je to podobné jako bych po vás chtěl aby jste si založil celostátní noviny a ovládl svými novinářskými kvalitami mediální trh.

11 1
možnosti
JZ

Jenomže Babiš je zároveň podnikatel a původně majitel obřího holdingu a klíčový hráč v potravinářském průmyslu. Jeho role politika a pisnikatele nejdou oddělit.

Já jsem ze současnou podobou mediálního trhu v ČR spokojen a nehodlám si zakládat nový deník. Ovšem Váš nápad je hodně mimo mísu. Pokud by někdo chtěl založit nové médium, musí mít především organizační schopnosti (kromě kapitálu samozřejmě)a sehnat si kvalitní lidi. Vaše představy o tom, že by se noviny daly dělat s jedním člověkem jsou nesmyslné.

1 1
možnosti
AM

Líbí se mi vaše připomínka hesla JFK o "dělání pro vlast". Myslíte si, že vaše články-bláboly naše republika potřebuje ?

7 4
možnosti
JZ

O tom nerozhoduje Mahovský?

1 1
možnosti
Foto

Jsou lidé, kteří si zkrátka kvalitní potraviny nemohou dovolit a nemusí to být jen díky tomu, že jsou neschopní. Jinak karma, dobrá argumentace. Babiš je poslední koho tady zajímá kvalita potravin.

6 6
možnosti
LH

A koho zajímá? Nutellu?

4 3
možnosti
  • Počet článků 3328
  • Celková karma 25,29
  • Průměrná čtenost 1806x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz