Babiš jako agent StB? Skandál! Pětidemolice ovládla slovenský ústavní soud!

Je to hrozné, nebohého Andrejka Babiše, který je neutuchajícím vzorem mravopočestnosti, slovenské soudy neočistily z jistě vylhaného nařčení, že donášel komunistické tajné policii.

Vidím to jako jedno velké spiknutí. Slovenský ústavní soud zamítl stížnost Andreje Babiše proti tomu, že byl veden neoprávněně jako agent StB s krycím jménem Bureš. Web ceskenoviny.cz provozovaný ČTK připomněl archivní dokumenty. Podle nich se Babiš stal v roce 1980 důvěrníkem StB a o dva roky později ho podle nich ke spolupráci s tajnou policií coby agenta s krycím jménem Bureš získal nadporučík StB Július Šuman.

Tak to je samozřejmě nesmysl přátelé. Andrejko Babiš milovaný celým českým a slovenským národem, by se ničeho tak ošklivého, jako spolupráce s komunistickou státní bezpečností nedopustil. Vždyť i sám nadporučík Šuman řekl před soudem, že našeho milého šéfa hnutí ANO nezlanařil v žádném případě.

A tomu můžeme věřit, on jako správný soudruh estébé po vzoru sovětských druhů – čekistů má chladnou hlavu, planoucí srdce a čisté ruce. A takoví úžasní lidé přece nelžou, a nemučí své oběti. To jsou pouhé pomluvy mrzkých třídních nepřátel.

My však dobře víme, odkud vítr věje, tentokrát to není od Buchlova, ale ze Strakovky. To Fiala a jeho pětidemoliční banda se neštítí žádné ničemnosti, aby ublížili Andrejkovi, jehož nejvulgárnější výraz zní, „jdi mi k šípku.“ To oni se tajně vetřeli na slovenský ústavní soud, ovládli jej a donutili k takové ničemnosti. Jiné vysvětlení opravdu není možné. Ano, účelovka, kampáááň. Tak je to přátelé.  

Babiš neuspěl na Slovensku s ústavní stížností, měl žalovat jinou instituci | ČeskéNoviny.cz (ceskenoviny.cz)

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Ziegler | středa 7.2.2024 18:18 | karma článku: 33,92 | přečteno: 799x