Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jo, dotknout se nějak Židů, je strašný zločin. Proč by měli být zrovna oni nedotknutelní? Nechte prosím každému jeho názor na kohokoliv! Momentálně se roztrhl pytel s islamofoby, ti nikomu nevadí, ale běda říci křivé slovo na Žida, to by jste zavírali...

0 0
možnosti
Foto

V minulých dnech zrovna zrušila židovská komunita ve švédském Umeå svoje sdružení. Rozbitá okna pronajaté místnosti, kde se scházeli, nápisy, "my víme, kdo jste" apod. vytvořili atmosféru strachu, že se v obavě o svoje rodiny rozhodli se více veřejně nescházet.

2 0
možnosti

J80o80s38e49f 42N25i18k66l

2. 4. 2017 19:31

doplnění...podle vyjádření předsedy Ruského židovského kongresu Jurije Kannera je v současné době v Rusku nejnižší úroveň antisemitismu ve východní Evropě...v ostatních zemích sousedících s Ruskem je antisemitismus trojnásobně až čtyřnásobně větší...

2 1
možnosti

On musi ... nechce dopadnout jako reditel zidovskeho divadla za Stalinovy ery ...

2 1
možnosti

Jasná Karma Honzo, článek srovnatelný se Cvalínem (http://petrcvalin.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=596584), ale ty máš lepší diskuzi.

1 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

To, že "RB OSN zablokovalo praktické odevzdání Sýrie islamistickým teroristickým skupinám v čele s islámským státem." je lež. !!!!!!O takové věci RB OSN nikdy nejednala. Je rozdíl mezi kritikou a antisemitismem. Pokud to nevíte, tak se jedná o nenávist vůči židům, která panuje po celé dvě tisíciletí a vrcholu dosáhla za Hitlera, který židy nezval zárodkem všech problému lidského utrpení a začal je systematicky vyvražďoval a vyhlazovat. Jan Werich : Antisemitismus nezpůsobují Židi, protože nejde vůbec o Židy. Neboť, jak řekl Sartre, kdyby Židé nebyli, antisemita by si je musel vymyslet.

3 0
možnosti

Velmi dobře, pane Zieglere!

Splnil jste svou povinnost.

Dříve jste se paní Savčenko zastával jako živoucího anděla, nyní evidentně zklamala a Vy jste svůj názor na ni opravil.

Tak to má být.

Ne vždy s Vámi souhlasím, avšak nyní jste splnil svou povinnost přehodnotit pohled na osobu, kterou jste dříve vysoce oceňoval a která nyní trpce zklamala.

4 3
možnosti
Foto

Ale to bylo jasné, že to pan Ziegler odsoudí. Nevím, proč vás to překvapuje. Jediný, komu to nedošlo, je zřejmě pan Nožička. :-/

12 5
možnosti
Foto

demokracie je systém, ve kterém mohou lidé svobodně říkat své názory. to by si měli havlisté uvědomit !

2 14
možnosti
Foto

Že toto říká zrovna největší příznivec komunistické strany. Víte, že vy a vaši soudruzi jste tu tu demokracii jaksi 40 let zařezávali?

14 3
možnosti
  • Počet článků 3318
  • Celková karma 26,17
  • Průměrná čtenost 1809x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz