Foto

J67a20n 16Š42i95k

2. 5. 2024 15:48

Stačí se jen podívat, jak ruští agenti zacházeli s Novičokem třeba při otravě Skripala. Lahvičku zahodili do odpadkového koše, kde ji našla britská občanka, která později zemřela. Vyšetřovací týmy potom nacházely po celém městě stopy Novičoku, protože s ním ti dva umělci zacházeli jako s Vitacitem. Ohrozili a na řadu dní paralyzovali celé město. Při podobných akcích Rusku absolutně nezáleží na nevinných lidech. Hezký den

JN

J20o20s34e37f 52N29i27k79l

2. 5. 2024 16:58

Látek typu novičok je více a vůbec není ruskou výsadou ho připravit a použít...Před sametem ho uměli připravit i Češi (o tom věděl i exprezident Zeman)...

Foto

To asi není příjemné čtení pro ty, kteří stále opakují, že nejsme ve válce nebo že to není naše válka.

A nemusí jít jen o hackerské útoky. Možná to bude vypadat poněkud paranoidně, ale v současné době u nás existují některé dosud nevyjasněné požáry průmyslových objektů (např. výrobny plastových autodílů v Žebráku), za kterými klidně mohou stát zaškodníci z řad ruských tajných služeb. Nedělejme si iluze, že mezi těmi několika desetitisíci ruských přistěhovalců není pár desítek agentů s úkolem škodit České republice.

Foto

Karma za článek.

Reálně je Rusko vůči našemu světu a našim civilizačním hodnotám ve válce už řadu let. Nikdo zde (kromě ruské páté kolony) tu jejich válku nechce, to jen oni se nám s ní neustále vnucují.

A mnohé z ruských hackerských útoků mají povahu mezinárodního terorizmu.

LC

A to jste ještě zapomněl na agenta s ricinem.

AK

...prokazatelně..?

Nebo jedna paní povídala?

V tom je problém vašeho článku.

JZ

Je těžké chápat lidi, kteří kopou za nepřátelské Rusko a zpochybňují práci našich bezpečnostních složek.

HH

Nedělejme si iluze o tajných službách. Dělají to všichni. Že?

  • Počet článků 3326
  • Celková karma 25,02
  • Průměrná čtenost 1805x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz