Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

To, že ten či onen incident udělali Rusové, bych nepovažoval za něco, co by mělo moc velkou vypovídací hodnotu.

Včera Rusové, zítra třeba Češi, pozítří třeba Slováci, popozítří třeba Němci nebo Poláci a příští sobotu třeba Estonci, Irové, Švédové, Mexičané nebo Kanaďané.

To nic nemění na skutečnosti, že Rusové jsou co do statistiky rozhodně problémovější a že mezi ruskými turisty je mnohem větší procento nadutých arogantů.

V neprospěch Rusů vypovídá nikoli tento jeden konkrétní incident, který v určité obdobě zítra skutečně může udělat kdokoli a může to být třeba ve Španělsku nebo v Bulharsku či třeba v Českém Krumlově, nýbrž statistika. Že Rusům se to stává nějak moc často.

A také skutečnost, že když to budou turisté z těch národů, které jsem namátkou uvedl jako příklad, budou se za takové jedince jiní Češi nebo jiní třeba Estonci stydět. Nejsem si tím studem však jistý u jiných Rusů.

1 0
možnosti
JZ

Takže Nikle, je 19.40. Do 20.10 se okamžitě omluviš všem za trolleni, za schvalování vražd ukrajinských žen a dětí. V opačném případě máš u mne zákaz diskuse. Howgh.

1 0
možnosti
JZ

Je 20.12, takže Nikle konec. A výmluvy si nechte pro sebe. Skončil jste.

2 0
možnosti
JZ

SPD a rajchlovci to chápou správně třídně. Když dělají bugr muslimové, je to zločin. Když dělají to samé rusáci, tak se vlastně nic neděje. Oni, kdyby jim rusáci zabili vlastní matku, tak je budou bránit do roztrhání těla.

3 0
možnosti
Foto

Z praxe cestovního ruchu vím, jak se chovají ruští turisté. Tomu článku plně rozumím. A pro většinu lidí u nás (s výjimkou, hotelů, obchodů a restaurací, které žily převážně z ruských turistů) je jejich momentální nepřítomnost obrovskou úlevou.

3 1
možnosti
PK

Chtěl bych věřit tezi, kterou razím já. Lhostejno, koho se týká. Zda je to Rus, Ital či Čech.

Největší svoloč je prostě vždy a nejvíc slyšet a vidět. Slušní lidé se vždy budou chovat kultivovaněji a nevšimnete si jich tolik, jako téhle zvěře.

Ostatně. I u nás je daleko více vidět a slyšet sebranka kolem Tušla, Čermáka, Okamury, Foldyny, Rajchla, Zítka, Peterkové, Zwyrtek Hamplové či třeba Majerové Zahradníkové. Mizivý volební potenciál, naprostá menšina, ale pořád je někde slyšíte či vidíte. Chci opravdu věřit, že takto je to i s Rusy.

Vlastně to sám píšete. Tihle šmejdi na dovolených, se pravděpodobně nebudou rekrutovat z obyčejných Ruských dělníků a zemědělců někde od Uralu.

6 6
možnosti

Hlavně, že jste si vzal na konci příspěvku do úst SPD. Aby se vám ta pusa nezkřivila!

12 5
možnosti
JZ

Chápu, za pravdu se každý zlobí.

6 9
možnosti
JM

J33a17n 73M41a41r49e64k

21. 7. 2023 21:32

To co tu ted'píši, není obhajoba rusáků. Leč jako kanadský občan jsem se kdysi vypravil do Mexika. Co tam tehdy vyváděli ožralí Češi (byli na služebce na Floridě a zajeli si do Mexika, jsk jsem se dozvěděl) to by ani rusáci neuměli.

4 1
možnosti
LS

Hodně naivní historka.

3 11
možnosti
MB

Vše je řečeno v diskusi. Pouze se táži - Koho Rusko ještě nepřepadlo a nezranilo? Vždyť už i voda z přehrady,, nebo obilná sila na Ukrajině jsou fašistická. Všechno jde podle plánu, lid vyvolený a země zaslíbená ...

5 2
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

JK

Jeden z těch vypráskaných na tom videu byl prototyp vypité rusácké tlamy, zarudlé a zarputilé, odpudivý tvor...

6 0
možnosti
Foto

Už jsem se lekl, že i zde na blogu

1 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, je mnoho slušných Rusů, ale ty nepostřehnete. Ty co postřehnete si o sobě myslí, že jsou výjimeční a ti mají také pravdu. Jsou to výjimečná hovada.

Vašek

7 2
možnosti
  • Počet článků 3341
  • Celková karma 24,50
  • Průměrná čtenost 1802x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz