Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

Restauratér, který 3 roky po sobě nevykázal žádný zisk a dokonce má i zaměstnance, už měl být dávno u výrobního pásu a neměl by se vůbec pokoušet o zázraky se svou výtečnou gastronomií.

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
PT

Kolik provozovatelů restaurační činnosti, pracoje ve vlastním podniku. Ty nekřesťanské nájmy,je těžké platit za normálních okolností. V dnešní době to není žádný med.

1 0
možnosti
PK

Stačí podat zlepšovák, jak eliminovat nákazu virem od milovníků moku a k tomu jejich svobodné rozhodnutí, že v případě onemocnění se vykurýrují sami a vše se hned změní a rest. budou opět plné a spokojenost oboustranná.

0 3
možnosti
Foto

A14l12e69š 87M98e29r25t93a

14. 12. 2020 18:58

Právě jsem se dodíval na regionální zprávy ze severní moravy a tam jeden restauratér z Kozlovic prohlásil, že uvažuje o místě v dělnické profesi, kde by si prý užil údajného klidu. Tak vida první vlaštovka a vy jste skeptik:-).

4 0
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 384x
Tomáš Zeman.

Seznam rubrik