Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VM

pamet

6. 9. 2010 15:52
"Rozkvetlý Ostrov" ?!!!

V Ostrově jsem vyrůstala a studovala, tehdy SVVŠ a opustila jsem ho ve svých 22 letech.  Teď  tam jezdím párkrát do roka buď k příbuzným nebo na srazy spolužáků, takže mohu srovnávat. Opěvovat šedivý socialistický Ostrov až do roku Vašeho narození je nesmysl. Nevím jaké fotky jste viděl, ale to jak vypadá Ostrov teď, se naprosto nedá srovnávat s příšerností, když jsem tam žila já. Myslím, že byste si měl sundat růžové brýle při vzpomínání  na "rozkvetlý" socialismus a zeptat se alespoň svých rodičů, jakou barvu měly činžáky okolo Hlavní, tehdy Leninovy třídy, kolik tam bylo zeleně a jesli někdy byla, jak dlouho vydržela.

Co se týká dotací z EU, spolupracovala jsem na několika projektech tady v JČ  a opravdu smekám před těmi v Ostrově, kteří tyto dotace dokázali nejen získat, prostavět, ale následně i obhajovat čerpání každého desetníku při nekonečných kontrolách  všech orgánů, které se na na ně vrhly. Já těch kontrol měla na 12. Takže nejdřív něco dokažte vy a pak teprve kritizujte.

0 0
možnosti
PH

ppp

7. 9. 2010 7:39
Re: "Rozkvetlý Ostrov" ?!!!

Souhlasím s Vámi a jsem zvědavá, jestli nám autor odpoví. (Jsem ten přispěvetel pod Vámi). Tohle je totiž článek z kterého čiší "mladická" hloupost a "hurá" proti všemu!

0 0
možnosti
PH

ppp

6. 9. 2010 13:52
Ostrov

Já teda pamatuju Ostrov ještě za totáče a to se tam teda nešáhlo vůbec na nic. Takže jestli se opravilo alespoň něco, tak hurá! A zkuste si napsat ÚSPĚŠNOU žádost o dotace z EÚ. Pak můžete něco plácat. PS: Jsem z Liberci a nejsem členem žádné politické strany. Ostrov navštěvuji 1x nebo 2x ročně.

0 0
možnosti
9

963963963

6. 9. 2010 13:11
pamatuju

letní kino a taneční parket v parku....staré koupaliště ještě s lodičkama - pamatuju starák plnej cikánů.....a balenou kotelnu....pamatuju nádhernou alej ke škodovácké jidelně.....;-(:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1440x
Jan Železný se narodil v "revolučním roce 1989" v Ostrově u Karlových Varů, kde v květnu 2009 maturoval na tamním gymnáziu. V současné době studuje obor politologie na FF ZČU v Plzni. Zabývá se zahraniční politikou a historií USA, VB a asijských komunistických zemí, neopomíjí ovšem sledovat ani domácí dění. Je držitelem mnoha studentských literárních cen (Cena Josefa Škvoreckého - studentská próza 2008, Cena Bronislavy Müllerové 2008, atd.) Působí jako zastupitel města Ostrova, předseda regionální organizace TOP 09 Karlovy Vary a šéfredaktor Ostrovského měsíčníku.

Seznam rubrik