Foto

Měl jsem zaseknutý ledvinový kámen mezi močovodem a ledvinou. Než mi to odstranili tak jsem měl čtyři záchvaty. Říká se , ž bolest při záchvatu je stejná jako při porodu. Takže milé dámy rodil jsem čtyřikrát. Držím palce Zdeni.

Vašek

Foto

Ano, Vašku, je to tak. Také jsem prodělala ledvinovou koliku díky zaseknutému kameni a sestřička v nemocnici mi říkala, že ledvinová kolika je na žebříčku bolestí úplně nejvýš.

Foto

Zdeni, jsi obdivuhodná, jak to bereš s humorem. Přeji Ti rychlou rekonvalescenci, ať Ti ten ošklivý nástroj co nejdřív vyndají.

Foto

Jeníčku, to jsi moc hodný. Je to hrozný. 24 hodin nepřetržité pálení, tlak, pocit, že máš v močovodu ostnatý drát, uff. Už se chýlí závěr, těším se na vylovení jako dychtivý rybář.

Foto

Zdenička, prajem ti rýchle uzdravenie a nech ti tie kamene už dajú pokojPre pobavenie: Ja som išla minulý týždeň na nemenovanej benzínke na WC a tam žiaril nápis WC mužy.

Foto

Tak to je taky zapeklitá situace, určitě jsi jí zvládla se ctí.

Foto

Hlavně úleva, ať už se vykonává kdekoliv!

Foto

Tak, každá chvilka bez bolesti je úlevná.

Foto

kdyby měl pán hemoroidy, taky by taky ocenil posed na záchodové míse, myslím tedy bez výkonu, jen pro úlevu to vím od mého táty, který měl po operaci hemoroidů a jediné posezení bylo na míse nebo na židli opatřené nafukovacím kruhem

Foto

Jo, jo, taky mi to už někdo říkal, že mu to při těchto potížích pomohlo. V mém případě bohužel nic nafukovacího nepomůže, musím mít prostředek těla úplně prověšený.

  • Počet článků 521
  • Celková karma 30,67
  • Průměrná čtenost 2218x
Jsem spisovatelka, knihovnice, blogerka a žena s hlasitým úsměvem

Facebook: Zdeňka Ortová, BLOG, BLOK, BLOČEK:

https://www.facebook.com/people/Zde%C5%88ka-Ortov%C3%A1/100006730388524

Seznam rubrik