Sázkařské tipy, rady a analýzy na víkend - 34. týden

Sledování sportu a sázení je můj koníček přes 30 let a tak jsem se rozhodl, že by nebylo na škodu napsat své postřehy a rady pro lidi, které to bude zajímat.

Tak po stoprocentním 32. týdnu se hrubě nezadařilo a z pěti tipů se zelenalo jen dvakrát. Nejvíc zklamal Liverpool a remíza Anderlechtu s nováčkem se taky moc nečekala. To mě ale neodradí a mám připravené další tipy na tento víkend.

V naší lize se mi nejvíc líbí zápas Mladé Boleslavi s nováčkem z Hradce. Bolka má zkušený kádr a po domácí blamáži s Karvinou přivezla body z Teplic. Podruhé za sebou doma neprohraje a myslím si, že Hradec Králové porazí větším rozdílem. Jednička v kurzu 1,4 by měla dopadnout.

1.švédská liga se nám o víkendu přehoupne do poslední třetiny a vypadá to, že o titul si to rozdají týmy z Mälmo, AIK Stockholm a Norrköpingu. Mají mezi sebou minimální bodový rozdíl a v neděli se mi líbí hned dva zápasy. AIK Stockholm doma přivítá Hammarby a jestli chtějí domácí pomýšlet na titul, musí takového soupeře porazit. Hammarby mají mizernou venkovní bilanci a navíc nám nahrává i poslední vzájemný zápas, kdy AIK před měsícem vyhrálo na hřišti Hammarby 3:0. Kurz 1,8 na výhru domácích je povinnost. V podobné pozici je Mälmo, které jede na hřiště Sundsvallu a nic jiného než vítězství nebere! Mälmo má parádní formu a i když je kurz jen 1,5, tak se to zahrát musí. V posledních kolech má Sundsvall obranu jak cedník a nebál bych se zahrát i hosté a padne 3 a více branek v kurzu 2,10.

Přestřelka by měla být v 1. švýcarské lize mezi týmy z Lugana a Lausanne. Oba mančafty vyznávají útočný fotbal, což dokazují statistiky po pěti odehraných kolech. V zápasech Lausanne padlo už 24 branek, což je průměr skoro pět na zápas a v zápasech Lugana padlo branek 17. Kurz na 3 a více je 1,5, což je tutovka a že padne 4 a více branek je 2,3. To samé se dá očekávat v zápase Thun-Basilej. Hostující obhájce titulu je k nezastavení. Po pěti kolech má patnáct bodů a skóre 18:4. Domácí Thun je mimo a hlavně má druhou nejhorší obranu v lize(5 kol/13 obdržených branek). Tady vidím jasnou dvojku v kurzu 1,5. Výhra hostů a 3 a více branek je v nádherném kurzu 2 a to by mohlo také dopadnout.

V nižších soutěžích se mi líbí výhra Olomouce ve Vlašimi. Aspirant na postup Sigma Olomouc má zatím po třech kolech 3 body. Po třech remízách by konečně měla urvat výhru a soupeře má k tomu ideálního. Vlašim je odkladištěm převážně sparťanské juniorky a mladíci zjišťují, že druhá nejvyšší soutěž není takový pochoďák jako juniorská liga. Sigma bude brát tři body v krásným kurzu 2.

Přestřelku očekávám v pátečním zápase 2.holandské ligy Breda - Den Bosch. Tradiční účastník nejvyšší soutěže neprošel přes baráž a tak tráví už druhou sezónu o patro níž. Ambice jsou jasné a páteční soupeř bude jen přihlížet, jak mu to tam bude padat. Den Bosch má po čtyřech kolech tři porážky a dostal hrozivých 16 branek. Na výhru domácího týmu a že padne 3 a více gólů je kurz 1,9 a já nevěřím, že to dopadne jen 1:0 nebo 2:0.

Pokud se vám moje tipy líbí, neváhejte a vsaďte si. Za týden se zase ozvu.

 

 

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Zdenek Volf | čtvrtek 25.8.2016 1:50 | karma článku: 13,20 | přečteno: 359x
  • Další články autora

Zdenek Volf

CIRKUS SPARTA POKRAČUJE!

25.2.2018 v 13:28 | Karma: 21,26

Zdenek Volf

Sparta - Slavia 0:2 !!!!

26.9.2016 v 12:05 | Karma: 24,79

Zdenek Volf

Česko - Severní Irsko 0:0

5.9.2016 v 0:12 | Karma: 20,63