Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Paeris Kiran

17. 12. 2011 7:53
Paní či slečna

bude tím autem a cpát se hamburgery s colou jenom tak dlouho dokud bude mít dost dollarů o adekvátní ceně aby jejich směna pokryla energetické náklady na těžbu ropy.

Proč myslíte že američané začínají stupňovat těžbu z vlastních zdrojů? zbytek světa už jim za předlužený a inflací ničený dolar nechce moc prodávat. Euro na tom není o moc lépe. Kámen úrazu je že Evropa v podstatě vlastní zdroje nemá. Pokud by se měla spolehnout jen na ty zbytečky co tu jsou za 2000 let budování civilizace ty by došli tak za 10-15 let. a nemáme čím ty fosilní paliva nahradit. Zajišťují 90 procent našich energetických potřeb. (od tepla po elektřinu) JAderné elektrárny včas nepostavíme a "alternativní" zdroje nemají dostatečný výkon ani v místech kde jsou na ně vhodné podmínky. Nemluvě o katastrofálních problémech s distribucí jejich energie.

0 0
možnosti
D

dialektik

17. 12. 2011 6:10
53 000 eurohujerů ?

Za tolik výplat by se dalo udělat mnoho dobrého.  I kdyby ty  peníze  zůstali na účtě, měli by větší smysl.

0 0
možnosti
KN

Karl Novak

17. 12. 2011 11:15
Re: 53 000 eurohujerů ?

Náklady na jednoho jsou minimálně 150 000 Eur ročně, takže zrušením těchto úřednických míst se dá ušetřit hned skoro 8 miliard Eur ročně.

To je gigantická suma.

0 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1051x
Strkání hlavu do písku před jakýmkoli problémem a ztráta ochoty bojovat za pravdu povede k tomu, že Váš život ovládne někdo jiný.
---
Naše životy začnou končit dne, kdy začneme mlčet o věcech, na nichž nám záleží.
---
Při čtení mojich příspěvků mějte, prosím, vždy na paměti následující: Na tomto blogu prezentuji výhradně své osobní názory, komentáře a postoje. Děkuji.

Seznam rubrik

Oblíbené články