Kampaň MeToo je nesmírné ZLO pro společnost

Jsem člověk, který se již několik let zabývá domácím násilím, týráním žen, opravdu mi jde o to, aby ženy byly chráněny, ale v případě kampaně MeToo musím konstatovat, že je to nesmírné ZLO pro společnost a výhra pro tyrany.  

Ano, první, povrchní dojem z této kampaně může být, že je správné, aby se mluvilo o nevhodném až nátlakovém chování mužů vůči ženám a pokud by tato kampaň probíhala v obecné rovině ( bez konkrétního jmenování lidí ), tak bych to naopak velmi uvítal. Je vždy dobře, když společnost dostává veřejně podněty k šlechetnějšímu chování.

Avšak problém této kapaně a to problém velmi zásadní je, že skutečně a reálně likviduje pověst, kariéru, jméno a čest mužů BEZ NESTRANNÉHO A NEZÁVISLÉHO POSOUZENÍ VŠECH OKOLNOSTÍ.

A to je obrovská a fatální chyba

Lidi, víte díky čemu mimo jiné mají různí psychopati, psychopatky a profesiónální tyrani tak obrovský úspěch ve svých tyranských strategiích ?

Odpověď: Když se veřejně nechává vítezit zlo a nespravedlnost a to nejen vůči nevinným, ale také vůči těm vinným

Pokud nějaká žena si chtěla postěžovat. že ji někdo před dvaceti lety osahával, pak buď neměla přímo jmenovat, kdo to byl, anebo když už řekla, kdo to byl, měla se bít jako lev, aby ten člověk nebyl trestán BEZ NEZÁVISLÉHO POSOUZENÍ, aby to nemělo BEZ SOUDU žádný zásadní dopad na jeho život.

Tyto dámy si totiž neuvědomují, ač si možná myslí, že bojují za správnou věc, že ve skutečnosti takto vedená kampaň je přímo nebezký DAR Z HŮRY nebo spíš z PEKLA pro všechny profesionální tyrany, psychopatky a psychopaty.

Přesně z těchto věcí, jako je tato kampaň budou psychopati a psychopatky čerpat energii, sílu a moc, aby mohli SKRYTĚ druhé vydírat, zastrašovat a znásilňovat. Jejich oběti budou prakticky bez šance se bránit, budou vydání brutálnímu peklu za tuto zdánlivě malou chybu této kampaně.

Jak teď budou z této kampaně těžit brutální tyrani a tyranky ?

BRUTÁLNÍ TYRANI

Brutální tyrani,kteří znásilňují, budou DÍKY kampani MeToo mít nádhernou obrannou munici proti svým obětem, protože nyní ji před ostatními a před soudem mohou velice úspěšně přirovnávat těm ženám, které figurují v kampani MeToo a kde je jasně vidět, že těmto ženám nevadí zničit nespravedlivě pověst někomu za dávný hřích, který se stal před dvaceti lety a navíc rozhodně o žádnou brutalitu vůbec nešlo. Nicméně tyran, který brutálně znásilňuje, teď může díky kampani MeToo obvinit svou oběť, že ho chce jen zničit jako ty dámy z MeToo a samozřejmě protože tito psychopati mají nesmírné přesvědčovací schopnosti, mnoho lidí bude věřit jemu a tak bude ukradena spravedlnost té skutečné brutálně znásilněné oběti. Jinými slovy, díky kampani MeToo bude ještě více ZLA.

ZÁKEŘNÉ TYRANKY

Naproti tomu, zákeřné tyranky-psychopatky zase budou mít nádhernou vydírací munici vůči svým obětem - mužům. Čestný muž, který nesnáší násilí, může teď nádherně být vydírán ženou-psychopatkou pro údajné násilné jednání, protože díky kampani MeToo se na jeho verzi toho, co se stalo, nikdo nebude ptát a rovnou může počítat s tím, že mu to může zničit pověst čestného může, kterou právem má, neboť si ji dlouhodobou poctivou prací a pílí postupně vybudoval.

Bohužel kampaň MeToo, díky tomu, jak je vedena, bude jen nesmírným posílením pro všechny brutální tyrany a zákeřné tyranky. Přinese ještě více ZLA.

ZASTAVME TO  !!!!

 

 

Autor: Zdeněk Macura | neděle 4.2.2018 20:26 | karma článku: 29,52 | přečteno: 1219x