Jsem pro trest smrti za schvalování a podněcování k výběru Evropských dotací

Vážení přátelé, již minulý týden jsem chtěl napsat článek přesně s tímto titulkem, ale zdálo se mi to nakonec mírně přehnané. Nicméně po včerejší zprávě vraždy slovenského novináře  a jeho snoubenky mi to přehnané vůbec nepřipadá.

Vždy jsem byl odpůrce trestu smrti a vůbec jakéhokoliv ať už psychického nebo fyzického násilí, ale co se týká Evropských dotací a vůbec celého systému kolem toho, tak tam bych byl nemilosrdný a v nadsázce řečeno, jsem pro trest smrti už jenom za to, kdo s tímto  systémem souhlasí a vybízí občany, aby šli a žádali o dotace z EU a podobně, jak mnozí politici rádi dělají a dokonce to mají v politickém programu: "Zlepšit výběr dotací z Evropských fondu".  No fuj !!!

Lidičky, prosím Vás , vy si opravdu neuvědomujete, co je to za zlo, takže ti na západě, více pracují, dělají to efektivněji a my místo toho, abychom se to od nich naučili a také byli efektivní, tak my klidně souhlasíme s tím, že jim z jejich práce ukrojíme a vezme si jen tak ve formě dotací. Větší špínu a obludné zlo a neskutečnou nemorálnost si nedokážu představit. Ano, jsem pro trest smrti pro každého kdo souhlasí se systémem Evropských dotací. Všechno ostatní považuji za mnohem menší zločin.

Misto toho, abychom se sami učili být efektivní, učili se dělat sami od sebe bohulibou činnost bez nějakých dotací, tak se neštítíme takové obrovské nemorální špíny, vzít pracujícímu Němci nebo Francouzi z jeho kapsi peníze. FUJ ŠPÍNA HNUS. Takové věci se jednou šeredně vymstí. A už vůbec nechápu, jak k tomu někdo může vybízet.

A pokrok ? Vznikl někdy nějaký pokrok, vynálezy nebo dobré věci z dotací ? Jestli tomu někdo věří, tak je blázen. To, co posouvá život a společnost dál, jsou právě ti jedinci a společnosti, kteří se na nikoho nespoléhají, uči se překonávat překážky sami. Dotace jsou něco, co nesmírně škodí, ukradou totiž lidem tu nejdůležitější fázi života a to je ta, když jste sami bez cizí pomoci a musíte si pomoci sám. To jsou ty momenty, které vedou k inspiraci, k neotřelým novým nápadům, k novým, dosud neobjeveným cestám. Jinými slovy, dávat nějakému národu či státu dotace je velmi účinný a chytrý způsob, jak dotyčný národ udržovat na nizké úrovni a blokovat je, aby se nedostali na špici. Na špici se totiž můžete dostat jedině tak, když se k ni probojujete sami bez cizí pomoci

Článek by byl velmi dlouhý, kdybych měl vyjmenovat všechno to zlo, co dotace způsobují, ale jedno zcela jednoznačné zlo tady máme a to ze včerejška. Kdyby nebyly evropské dotace, tak ten mladý slovenský novinář a jeho snoubenka by dnes žili. Ten novinář právě odkrýval zlo, které se děje v pozadí dotačních systémů.

Už jenom kvůli životu tohoto jediného člověka, by Evropa měla systém dotací okamžitě ukončit a považovat tuto etapu, za dobu šíleného temna Evropské historie.

Poznámka: Samozřejmě, že nejsem pro trest smrti, je to jen nadsázka.

Hezký den.

Autor: Zdeněk Macura | úterý 27.2.2018 13:12 | karma článku: 23,57 | přečteno: 782x