Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Obávám se, že už více než rok právním státem nejsme, takže moc nevěřím v úspěch podobných obran. Vždyť i MZdr. nerespektuje rozhodnutí NSS, čímž vlastně je všem zaměstnavatelům názorným "příkladem", jak v této zemi nerespektovat právo!

1 0
možnosti

+ vždyť tu máme stovky případů, kdy svobodně smýšlející lidé (v tomto případě ti, kteří se nechtějí očkovat proti C19) byli ze zaměstnání vyhozeni a ničeho se nedomohli!

0 0
možnosti

Znáte někoho, kdo byl vyhozen ze zaměstnání kvůli tomu, že není očkován nebo se nechtěl nechat testovat? Clekme o tom pochybuji.

Já jsem zatím zažil paní s hysterickým záchvatem, která se mermomocí nechtěla nechat očipovat, ale taky ji nikdo nevyhodil.

0 0
možnosti

Znám - a ne jednoho!

0 0
možnosti
  • Počet článků 188
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1358x
Docent ústavního práva a politologie, Právnická fakulta Masarykovy univerzity Brno a AMBIS vysoká škola. Moravan. Trikolora. Advokát.

Autor knih: Jaroslav Krejčí - protektorátní premiér a předseda Ústavního soudu, Prezident republiky, Právní předpisy samosprávy, Transcendentní pramen práva, Zákon o státním zastupitelství s komentářem, Mezinárodní konflikty a bezpečnost státu, Zákon o obcích (obecní zřízení) Komentář.

Seznam rubrik