Foto

Ne se vším co jste napsal se ztotožním, ale se základní myšlenkou určitě. Není třeba zvyšovat poplatky. Třeba je zeštíhlit a šetřit na takových věcech jako je MS v hokeji, Euro ve fotbale apod. Navíc bych ještě víc vypíchl myšlenku, že generaci pod třicet let už klasické televize nezajímají. Takřka vůbec. Otázkou spíš je, jak do budoucna zařídit takovou službu s akceptací na stav věci.

MK

Polobozi z ČT mají prostě stále pocit, že jsou nedotknutelní.

KT

Veřejnoprávní televize např. vysílá téměř všechny pořady s titulky, takže neslyšící a špatně slyšící diváci mají šanci se na něco dívat. Komerční televize zřídkakdy.

JH

J13a32n 37H11a96r51v24a85n

1. 7. 2024 10:26

- a proto ČT musí mít 2 950 zaměstnanců.

MM

Je zajímavé, kolik lidí tvrdí, že ČT pokuřuje vládě, když za těch 33 let se vystřídalo tolik vlád. různých politických směrů.

Troufnu si říct, že o vnitřním fungování ČT toho mnoho nevíte, zkuste pracovat 12,14 hodin denně, 6 dní v týdnu, víkendy, svátky.

Za těch 40 let v ČST a ČT o tom něco vím a dodávám, že jako technik a nikdy jsem nepracoval ve zpravodajství.

PD

Chcete snad naznačit, ze ČT porušuje zákoník práce?

JZ

Zasloužená karma za věčný rozbor. Ve sportu jsem rád, že ČT přináší sportovní přenosy třeba z národní házené, pozemního hokeje a dalších podobných sportů o které by komerční televize vůbec nezavadily. Dobré byly i přenosy fotbalových zápasů z nižších soutěží. Tohle je veřejnopràvnost.

ZB

Ok, ale je na to potřeba samostatný kanál nebo by stačil každý den hodinový magazín sportu s reportážemi v rámci zpravodajství? Kolik lidí kouká na hodinový přenos z menšinového sportu? Několik tisíc? Víte, že dnes kluby vysílají přenosy ze svých akcí na Youtube?

  • Počet článků 10
  • Celková karma 22,12
  • Průměrná čtenost 3257x
Poznáváním světa kolem sebe se snažím poznat smysl našeho života a taky si ten život užít. Život je pro mne nejen divoká voda, skály, koně a cestování. Taky rodina a pohodoví přátelé.

Seznam rubrik