Zastropování IQ? Petice. Požadujeme 3 MWh zdarma!

ZDARMA! Pro každou českou domácnost! To mimo jiné demagogie a nesmyslností hlásají "revolucionáři" z aktivity Česko na 1. místě. To myslí na 1.místě v debilitě? Má to bývalý Janečkův ezoterik a chcíplý pes Vrábel slušně rozjetý?

Tak peníze na účet chodí a zadlužený zkrachovaný majitel pizzerie může být spokojen. Sice pramen naivních důvěřivců pomalu vysychá, ale každá stovka dobrá. Bude to stačit na 27 exekucí a milionové dluhy? 

Kdo vůbec něco takového podporuje. Podporovatelé se opravdu sešli. To má být to nejlepší co může Česká republika svému lidu nabídnout? To má být nějaká recese? Bohužel ne. Ten spolek to myslí zcela vážně. 

Směsice antivaxerů, dezinformátorů, proruských propagandistů, vystupovačů z EU a NATO a pochopitelně velkých "vlastenců". V podstatě to nejlepší co v současné době může ruská pátá kolona v Česku nabídnout.

Z bohaté nabídky vybírám ty nejlepší kousky.

Máme tu hned dva "vlastenecké" kandidáty na prezidenta. Vítače ruských okupantů komunistu soudruha Skálu. Dalším je zde europoslanec zvolený za SPD generál Blaško. Ten se nepohodl s Okamurou a tak nyní sbírá podporu u ostatních "vlasteneckých" stran.

Ty zde zastupuje především Trikolora. Předsedkyní počínaje a experty Ševčíkem a Jandejskem konče. Nechybí ani poražený v boji o předsednické křeslo Trikolory. Její hlavní sponzor Rajchl. Ten už si stihl založit novou vlasteneckou straničku.

Musí zde dát o sobě vědět i předsedkyně bezvýznamné Aliance národních sil Vítová a její ozbrojená složka. "Velitel domobrany" Obrtel. Pochopitelně nesmí chybět ani SPD. Kobza a Noční vlk Foldyna. Vše vrcholí flákancem Volným.

Najdeme tu i staré známé. Protiproudaře a dezinformátora Hájka a jeho další kolegy. Umělce zastupuje "zpěvák a herec" Pepa Nos.

Nechybí ani aktívní občané. Zadlužený antivaxer a malíř pokojů občan Netík.

Doporučuji všechny podporovatele k prohlídce. Stačí si odkliknout odkaz na jejich hrdý seznam. Celkem chápu, že tihle lidé mohou oslovit pár procent občanů Česka a volební výsledky mluví za vše. Co ovšem nechápu je drzost této sestavy mluvit za "národ".

To je nějaká bláznivá komedie? I ta petice která požaduje 3Mwh ročně ( tedy celoroční spotřeba) pro každou domácnost zdarma vypadá jako velmi špatný vtip. Ekonomický expert Ševčík s tím nemá problém? To může opravdu někdo podepsat?

Co bude dál? Petice za plyn zdarma? Petice za pivo zdarma? Petice za vepřové zdarma.....?

To už začíná komunismus? Pochopitelně ten rudohnědý "vlastenecky konzervativní". Pokud se aktivistům od Vrábela podaří zastropovat IQ co nejvíce lidem tak se ho možná i dočkáme. Zatím je to jen k smíchu, ale i Hitlera měli na začátku skoro všichni za směšného blázna....

https://www.naprvnimmiste.cz/#petice

https://www.naprvnimmiste.cz/#podporuji

Autor: Zdeněk Bárta | neděle 11.9.2022 7:02 | karma článku: 26,75 | přečteno: 865x