Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ST

"Směsice antivaxerů, dezinformátorů, proruských propagandistů, vystupovačů z EU a NATO a pochopitelně velkých "vlastenců". V podstatě to nejlepší co v současné době může ruská pátá kolona v Česku nabídnout."

Přesné! R^

14 1
možnosti
Foto

Na nich je nejlepší to, že oni nejsou jedni nebo druzí. Oni jsou všichni všechno.;-D

8 0
možnosti
PK

Možná nejste daleko od pravdy, ale výroky pani Pekarové nemají v politickém spektru naší země absolutně žádnou konkurenci..LOL

1 7
možnosti
Foto

Asi neznáte Babiše :-/;-D Navíc paní Pekarová je mnohem lepší i než Schillerová.

9 1
možnosti
Foto

Postřehl jsem, že kandidátem na presidenta za SPD už není generál Blaško (to je ten, co se nechal vyfotit na koni s "masaryčkou" na hlavě. Velmi působivé a vlastenecké, draly se mi slzy do očí).

Za SPD je to ve finále pan Bašta. Dneska bude u pana Moravce a po dlouhé době se budu dívat. Komedií je v ČT poskrovnu a tento zombie se tu a tam vynoří. Ještě by tam mohli naservírovat pana Kavana a pana Paroubka (druhý shání dle vlastních slov prachy na kampaň). A Kavan - Kato je rovněž studnice moudrosti.

Náš politický bizár je na světové úrovni.

16 0
možnosti
ST

Já nevím.... Dovede si vůbec někdo představit p. Baštu prezidentem?

Nebo že má vůbec nějakou reálnou volební šanci? Proč to vlastně dělají, vždyť to stojí nemalé úsilí a prostředky, a i těm největším idealistům/zaslepencům musí být jasné, že šance jsou téměř nulové.

Proč to dělají? Sám tomu nerozumím..

12 0
možnosti
ST

"Pořadatel demonstrace musí soudu vysvětlit, co udělal se statisícovými dary"

https://zpravy.aktualne.cz/domaci/vrabel-soud-penize/r~cee321b22eb111eda873ac1f6b220ee8/

7 0
možnosti
LC

Přistupujete k současné situaci stejně jako vláda a stejnými výrazovými prostředky ji popisujete. Zabýváte se následky, ale příčiny vás nezajímají. Stejně jako vláda. Vymýšlý nesmyslná řešení následků a příčiny ji míjí. Kdyby postupovala racionálně, nebylo by na Václaváku 70k+ lidí, ale ztěží tisícovka. Jo, byli by to ti o kterých píšete. A jestli se vláda neprobere, příště organizátoři zaplní Letnou.

8 2
možnosti
Foto

Můžete nám ony příčiny vylíčit?

2 1
možnosti
MV

A pivo zadarmo bude kdy? Kde se to dá podepsat? Opravdu výkvět a dá se odhadnout, kdo ze zdejších bude proti...

Máte od mě karmu . Pěknou neděli přeju.

11 0
možnosti
PK

Měl jsem na srdci tolik, co jsem k Vašemu blogu chtěl napsat, že jsem zapomněl to nejdůležitější. Souhlasím a karma.

3 0
možnosti
PK

Pravdou je, že média mezi pořadateli demonstrace našla skutečný "výkvět" společnosti. Ač jsem sám nespokojený s nynější vládou, tak by mě ani na chvíli nenapadlo, jít těmto lidem dělat stafáž.

A vzhledem k ekonomické situaci některých svolavatelů demonstrace je více než jasné, že se mnoho peněz, naposílaných důvěřivými občany, ztratí v kapsách těchto lidí.

Napadlo by vás poslat dar na účet manželky totálně omezeného a neschopného "podnikatele", který dluží i za to, že si nekoupí ani jízdenku na autobus? Jak moc hloupý bych musel být abych uvěřil, že takový člověk je obětí špatných ekonomických kroků nějaké vlády?

A proto. Kdybych svou účastí podpořil takového člověka, musel bych se zcela upřímně a od srdce stydět.

Na to neexistuje nějaké ale. Respektuji názor těch lidí pod pódiem. S lecčíms dokáži i souhlasit. Ale nezlobte se. Dělat cvičenou opici tomu, co se producírovalo na pódiu? No tak tohle pro budoucnost této země nemůže chtít snad ani ten, který má dvě hodiny po loboTomii mozku.

13 0
možnosti
ZK

Až mi oči přecházely, jak ty osoby máte přehledně poskládaný. I do dresů povoblíkaný (hnědý, rudý, růžový). Nejste sám, kousek níž v nějaký diskuzi už je nabádáno k vytvoření jmenných seznamů, na koho si dát majzla a možná koho, po vítězných fanfárách, hnát k zodpovědnosti.

3 1
možnosti
Foto

Podíval jste se na odkaz?Tam je máte poskládaný všechny.To je ten Váš seznam...

5 1
možnosti
AM

Blábol.

Raději upleťte pejskovi svetřík.

5 8
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.