Zákaz! V neděli zavřeno. V sobotu plno....

Zakázat něco jen aby se něco zakázalo? To je už zoufalá strategie vlády? To si opravdu někdo myslí, že když se v neděli zavře tak se omezí pohyb lidí? Ti prostě budou muset nakupovat v sobotu nebo jindy a obchody budou plnější.

Zákaz naopak celou situaci ještě zhorší. To ti "experti" opravdu nechápou? Snížit lidem možnost nakupovaní je prostě nesmysl, který ničemu nepomůže. Kdo chodil nakupovat v neděli s argumentem, že je v obchodech méně lidí má nyní smůlu. 

Stejně nesmyslný je zákaz nočního vycházení. Kdo by kam chodil, když je vše zavřeno? Venku lze nyní potkat jen pejskaře, večerní sportovce a ty nejvíc opatrné co se bojí přes den vyjít z bytu a jdou do prázdných ulic na noční procházku. Nebo zloděje a mafiány....

V noci se vracejí i lidé z odpoledních směn. To se týká i mé osoby. Jak mám prokazovat policii, která mě může zastavit a kontrolovat odkud jdu? V občance razítko zaměstnavatele už být nemusí, to snad každý ví. Mám mít u sebe jiný doklad? Jak mám doložit, že ten den mám zrovna odpolední? 

Vidí snad už všichni jak je vláda naprosto neschopná a zoufalá? Vymýšlet nesmyslnosti a vydávat je za boj proti koronaviru? To ještě opravdu někdo věří lidem, kteří se  v noci scházejí po hospodách na tajných mafiánských schůzkách kde se řeší kdoví co a kdo ví s kým? 

Opravdu už to každý vidí? ANO...? Hlavní organizátor tajné schůzky Faltýnek je nadále předsedou poslaneckého klubu ANO, poslanci vládního hnutí mu nadále věří a je pro ně důvěryhodný. To jsou asi v této republice jediní....

Má opravdu někdo pocit, že je líp...? Je neskutečné co vše dnes může někomu projít a co se tady děje. Takhle se řídí stát jako soukromá firma? ANO?

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Zdeněk Bárta | úterý 27.10.2020 7:19 | karma článku: 31,33 | přečteno: 867x