Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nevšiml jsem si, že by v nějaké výpovědi těch holek bylo uvedeno, že byly nedobrovolně omámeny a znásilněny. Trestní oznámení za znásilnění také nebylo podáno. A také dostat holku do postele neznamená v naší společnosti ji omámit a znásilnit. Takže...?

Takže jste si vypomohl hnusným lživým faulem, aby váš článek byl vůbec o něčem a vaše tvrzení mělo alespoň nějakou váhu. Prakticky tím říkáte, že popsat to podle skutečnosti, tedy že ty holky mu lezly do postele dobrovolně, byla by morální vina na jejich straně. No hezky jste to zpackal.

6 1
možnosti
Foto

Já jsem nikde nepsal o znásilnění a pokud jde o výpovědi těch holek tak hned několik jich mluvilo o omámení. Co se dělo potom už moc neví....jen na velmi malou část sexuálního násilí je podáno trestní oznámení....definice znásilnění je u nás dost nepřesná a tresty směšné. Nakonec nejvíc problémů má z toho sama obět. Ne každá žena chce něco takového podstoupit....

0 7
možnosti

Pokud holku omámí a vykoná na ni pohlavní styk, jde o znásilnění. To jen pro pořádek.

Nikde jsem nečetl ve výpovědích těch údajných poškozených, že byly omámeny a následně zneužity. Můžete dát věrohodný odkaz?

Protože moc těm výpovědím nevěřím, jsou rozporuplné a nejvíc z nich křičí to, že to ty holky chtěly sami. Mluvit o této kauze jako samozřejmě o tom, že ty holky byly automaticky omámené a zneužité, je z vaší strany podsouvání.

Mimochodem, když někdo řekne, že kluci se snaží dostat holku do postele, nemyslí se tím pomoci nedobrovolného zdrogování, v tomto manipulujete.

3 1
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.