Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

"Říkal to přece ten senilní vychlastaný zlý dědek. Je už sice mimo realitu, ale.....část veřejnosti považuje toho oplzlého trapného dědka z jakéhosi neznámého důvodu za moudrého starce, za jakýsi nejjasnější maják."

Předpokládám, že máte na mysli pana Schwarzenbergera. Ten to totiž řekl první.

0 0
možnosti
PC

Člověk může mít k někomu tisíce výhrad, ale pokud napíše takto nenávistný článek (u tohoto blogera běžné), pak tím stvrzuje jediné - že je ještě mnohonásobně horší nežli onen kritizovaný.

7 0
možnosti
ZK

....přece ten senilní a vychlastaný dědek....oplzlého a trapného dědka - vypůjčil jsem si z vašeho blogu. Tomu se říká, pane autore, pavlač.

6 0
možnosti
Foto

Mladí lidé tak prezidenta vnímají....a nejen oni.

0 3
možnosti
Foto

Jako většinou jste svými blogy trapný, hlavně si plivnout. Dokážete velice dobře překrucovat a manipulovat. Ale jistě své věrné potěšíte (Jandová, Vokoun a někteří další z Vaší party)

8 2
možnosti
VV

Tak tomuto prispevku rikam vrchol nevkusu a sprostoty. Jsem opravdu zvedav, jak na nej zareaguje administrace.

5 3
možnosti
PN

Co asi tak donutí člověka napsat něco takového?

12 0
možnosti
Foto

Znechucení senilním zlým arogantním alkoholikem, který škodí zemi ve které žiji...? Vám to nevadí....?

1 11
možnosti
KT

Pokud si ještě vzpomínám, na své mládí, skoro každý kluk, později muž, mě chtěl dostat do postele. Vědoma si toho, nikdy jsem s žádným nešla sama do jeho bytu ani střízlivá, natož po nějaké skleničce. Zájem mě velmi těšil, ale do postele jsem s nikým z nich nechtěla a taky nešla. Dokonce mi dělalo radost, když jeden sedával zoufale pod okny a celé noci mi vyhrával na píšťalku, další bušil po několik nocí na dveře hotelového pokoje, když jsem byla pracovně mimo domov, jeden pan režisér, mně vyhrožoval, že už si televizi neškrtnu.

8 0
možnosti
AN

A33l24e15š 45N45o51v87á32k

1. 7. 2021 11:35

dostat holku do postele není totéž jako "Vykonat sexuální násilí...".

8 0
možnosti
JS

Myslím, že by bylo lepší pohladit toho psa než spisovat tento trapný příspěvek.

13 0
možnosti
PB

Nevšiml jsem si, že by v nějaké výpovědi těch holek bylo uvedeno, že byly nedobrovolně omámeny a znásilněny. Trestní oznámení za znásilnění také nebylo podáno. A také dostat holku do postele neznamená v naší společnosti ji omámit a znásilnit. Takže...?

Takže jste si vypomohl hnusným lživým faulem, aby váš článek byl vůbec o něčem a vaše tvrzení mělo alespoň nějakou váhu. Prakticky tím říkáte, že popsat to podle skutečnosti, tedy že ty holky mu lezly do postele dobrovolně, byla by morální vina na jejich straně. No hezky jste to zpackal.

6 1
možnosti
Foto

Já jsem nikde nepsal o znásilnění a pokud jde o výpovědi těch holek tak hned několik jich mluvilo o omámení. Co se dělo potom už moc neví....jen na velmi malou část sexuálního násilí je podáno trestní oznámení....definice znásilnění je u nás dost nepřesná a tresty směšné. Nakonec nejvíc problémů má z toho sama obět. Ne každá žena chce něco takového podstoupit....

0 7
možnosti
TB

"Je přece normální chtít dostat holku do postele"....pro většinu mladých kluků to normální zatím zaplaťpánbůh je...

8 0
možnosti
OK

Je, ale také je velký rozdíl mezi sváděním a znásilněním, což mnozí, duševně nedostatečně nevybavení, nechápou.

4 0
možnosti