Vlastenec Volný - obchodník s mentální chudobou

Jste vlastenec a národovec? Je vaše IQ menší než 80? Rádi se rochníte v žumpě? Trefíte do volební místnosti? Tak toto je šance pro Vás! Lidový národovec a vlastenec Volný potřebuje Vaše hlasy a spolu s nimi i státní příspěvek. 

Volný blok Česká suverenita. Další z oranžových politických mrtvol opět vstala z hrobu. Coronavirus dokáže i oživovat. Vlastenka Jana Volfová je opět tady! Bobošíkovou kdysi vyměnila za Konvičku a nyní má nového koně. Není to nikdo jiný než lidový vlastenec Volný. Hlavní hvězda nové strany na kterou nenápadně odkazuje i její název. 

Ta má za úkol sjednotit všechny opravdové "vlastence a národovce". Všechny ty pidistraničky se mají volně sjednotit a uspět společně ve volbách. Co jejich ukřičená hesla? Nic nového, to už vykřikuje Tomio. Jiné je pouze to, že vše je víc agresivnější, primitivnější a vulgárnější. Všichni ti skvělí "vlastenci a národovci" mají bojovat za koryto pro předsedkyni Volfovou a mediální hvězdu Volného. A pochopitelně za národ!

Co k tomu říci? Kdo z vlastenců odolá vábení učitelské dvojice? Bude to rozumný Hannig? Zde jsou jeho slova - " Byl jsem se podívat na skupinu Volný blok. Bože, to je žumpa. Samá vulgární slova. Je to tam samá p.č. a č.r.k. To mají být vlastenci?" 

Tak odpověd je jednoduchá. Pochopitelně ne. Jen partička obchodníku s mentální chudobou a primitivní projevy jejich příznivců. Ti chudáci za to ani nemohou. Jejich IQ je dál než ke sprostotám a sdílení kdejakých nesmyslností typu " vypouštění coronaviru nad Brnem z letadla" nepustí. Vůbec nedokáží pochopit co se děje a ještě k tomu si připadají chytřejší než ostatní. Smutné. Tady jejich mentální možnosti končí.

Ten správný lidský materiál pro obchodníky s mentální chudobou. Bude to stačit na zbohatnutí?

Česká politická scéna opět našla své nové dno....

 

 

Autor: Zdeněk Bárta | úterý 9.3.2021 13:43 | karma článku: 30,32 | přečteno: 711x