Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

S chudobou ochoduje hlavně Hamáček a spol. - namátkou předražené testy na Covid přes pochybnou společnost na Bahamách, když nám je nabízí naše akademická obec za pakatel apod. Na toto např. poslanec Volný v interpelacích ve Sněmovně upozorňoval, bez odpovědi, bez dalšího řešení... Není divu, že při tomto zůsobu řízení je státní bankrot za dveřmi (dle min. financí stát vydrží max. do června letošního roku). Nedělám si iluze o pohnutkách posl. Volného a dalších odpadlíků z SPD, ale fakt je, že tento stát rozhazuje i v této době peníze plnými hrstmi tam, kde to rozhodně není třeba, ale veřejnost se raději chytí na vějičky z politicky ovliněných médií o demostracích apod. Máme co si zasloužíme.

0 4
možnosti
PK

Obdobné partaje najdete v menšinovém počtu v parlamentech mnoha evropských zemí. Je dobré, že jsou veřejně k vidění a svou vizitku neustále potvrzují před očima veřejnosti.

Ale abych jim nekřivdil, je třeba poukázat, že po tvrdé diskusi ve sněmovně v 2/2021, kde všechny opoziční strany jednoznačně odmítaly NS, tak při konečném hlasování byla tato strana patrně jediná, kdo proti němu hlasovala, zbytek slavné opozice buď raději chyběl, anebo se zdržel hlasování, bo nikdy přece nevíte , jak to veřejnost příjme...;-D

1 0
možnosti
JR

J12a67n 59R87á12ž

9. 3. 2021 16:42

Doba chaosu a zmatků vždy generuje podobná individua. Jak někteří lidé, frustrovaní z polistopadového chaosu, si našli svého tribuna ve Sládkovi, dnes ho někteří nacházejí ve Volném. Naštěstí je Volný pouze slabým "odvarem" Sládka a tak je spíše komickou figurou na jedno použití , než tribunem "lidu", jakým Sládek bezesporu byl.

8 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

7 0
možnosti
JK

To je tak strašná žumpa, že už se tomu nemůžu ani smát. Pro Vás karma.

3 0
možnosti
Foto

;-DWolfová - Volný, toť duo k popukáníR^

8 1
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2018x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.