Test Jermanovou...? ANO!

Babiš na plakátě vedle kandidáta na hejtmana a nad nimi nápisy slibů a vylhaných úspěchů. Bude to tentokrát opět stačit ? ANOhejtmané a nejen oni měli šanci předvést co jsou zač a oslovit voliče skutečnými výsledky své práce.

Středočeský kraj se dost podobá české vládě. Vládne  vítězné ANO doplněno ČSSD a komunisty. Karty jsou rozdány dost jasně 35 hlasů má vládnoucí koalice a zbytkových 30 opozice.

Jako všude jinde vznikají zajímavé koalice, které budou chtít v krajích ANO porazit. Nejsem středočeský volič a tak zdejší situaci už nesleduji. Zde je ovšem situace zajímavá v tom, že místní hejtmanka Jermanová se několikrát celostátně "proslavila" svou papalášskou arogancí a vyhrožování těm, kdo ji mají odvahu kritizovat. Je to skutečně to, co voliči od politiků ANO chtějí a svým hlasem budou podporovat...?

Celkem mě překvapil odhad Kantaru, který udává pro ANO ve Středočeském kraji až třicet procent potencionálních voličů, to by se ovšem musely k volebním urnám došourat všechny ekonomicky negramotné a proto vděčné babičky s nejmenšími důchody, aby to tomu dobrému a uznalému slovenskému ujovi mohly z vděčnosti hodit....

 

Minule to bylo necelých 21 procent a překvapivému odhad jistě nevěří ani Babiš a jeho tým na vymývání mozků. Pokud mohu věřit údajnému vnitřnímu odhadu voličských hlasů, které si nechalo ANO vypracovat tak ten hovoří o odhadovaném zisku 13 procent a až 4. místu. To už více odpovídá jermanovské realitě a náladách sředočeských voličů toužících vypráskat Jermanovou i ANO z funkcí.

Odhady jsou odhady a všechny pochybnosti odhalí až skutečné výsledky voleb. Jistě na ně čeká i manžel Jermanové, který několikrát hloupě zasáhl do volební kampaně. Omlouvat se jako usmrkanec veřejně po boku své přísné "mámy" mu muselo být pořádně trapné a jistě mu to pocuchalo jeho ego. Už nikdy více....

Pokud Vám přijde můj blog moc kritický, tak nakonec pro papaláškou  ANOhejtmanku velká pochvala. Dorty skutečně umí, ten s tím pejskem k vůdcovým 66 narozeninám se jí opravdu povedl. Jen nevím zda to bude u voleb stačit.

Jsem zvědav jak voliči ve Středočeském kraji v testu snášení vyhrožování, arogance a papaláštví obstojí. Zvládnou ho? ANO?

https://www.novinky.cz/domaci/clanek/jermanova-potapi-stredoceske-ano-40335618#utm_content=freshnews&utm_term=jermanová&utm_medium=hint&utm_source=search.seznam.cz

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Zdeněk Bárta | úterý 8.9.2020 13:34 | karma článku: 40,07 | přečteno: 4528x