Prymula - papalášský neŘád I.stupně

Bílý papalášský lev opět "hrdinou". Dopoledne hlásal větší omezení kontaktů a pohybu. Večer sám sedí mezi skupinou protekčně vyvolených na fotbale. Co říká Prymula má po tom co předvedl ještě ve funkci ministra morální 0 hodnotu.

Ovšem po vyhození z ministerstva má další funkci. Tedy měl. Jako nyní už bývalý poradce premiéra Babiše měl ještě do včerejška moc a potřebu opět "zachranovat národ" svou radou. Kdo jiný by to měl dělat než hrdina ozdobený prezidentem nejvyšším státním vyznamenáním za záchranu národa?

Máme zde mimořádnou situaci a z toho plynoucí mimořádně omezený život. Spousta zákazů a omezení, které jsou pro mnohé lidi i dost devastující. Jistě by se dalo diskutovat i o tom, že mnohá omezení jsou nesmyslná a dalo by se vše řešit jinak.

Co je v této situaci ovšem nejdůležitější je určitá vnitřní morálka, disciplína a empatie celé společnosti tato opatření dobrovolně dodržovat. V tom Česko zcela selhalo. Čí je to vina?

Papalášský lev Prymula už stačil do médií uplakaně poznamenat - "zdá se, že já smím být pouze doma". O tom to ovšem celé je. Pokud chce někdo po lidech maximální omezení pohybu a kontaktů měl by být první kdo se tímto omezením bude řídit. Zdá se, že to Prymula ani po svém prvním prohřešku a vyhození z funkce ministra nepochopil. Protekčně legální návštěva fotbalového zápasu sice není noční mafiánská schůzka v "zavřené" restauraci, ale má na morálku a ochotu lidí dodržovat pravidla stejně devastující následky.

A nejde jen o Prymulu. Papalášké manýry předvádějí i další politici. Chaotické jednání vlády a neschopného premiéra všemu nasazuje korunu. Prohráváme...

Když mohou ONI, tak proč ne my....? Myslím, že právě Prymula má na uvolnění morálky a ochoty dodržovat pravidla lví podíl. Kolik lidí ještě maximálně dodržuje pravidla? Sedí doma, chodí jen do práce a na nezbytně nutný nákup či jiné vyřizování potřebných věcí? Kolik nás takových vůbec je? Je nás ještě většina? Výsledky podle toho vypadají....

Já osobně proticovidová opatření už nějak nesleduji. Sám za sebe dělám maximum, aby se vše zlepšilo a konečně skončilo. Všichni sedíme doma. Zakoupil jsem pro rodinu kvalitní respirátory. Víc dělat nemohu. Musím říci, že mě tedy celkem překvapila možnost, že na fotbalový zápas už legálně může skupina fanoušků. Tedy VIP fanoušků, nic pro obyčejné lidi. Ti mají sedět doma.Taky geniální myšlenka.

Jako by někdo vymýšlel jak co nejvíc nasrat co nejvíc lidí. Já sice fotbalový fanoušek nejsem, ale moc bych nejásal kdybych viděl na tribuně rozvalená protekční papalášká prasata Prymulu, Mynáře nebo Vondru a další. To je elita. Ta na fotbal může. Obyčejní fanoušci nejen Slavie musí sedět doma. To jistě potěší....

Autor: Zdeněk Bárta | pátek 19.2.2021 7:16 | karma článku: 46,19 | přečteno: 9547x